Skip to main content

BEAUTY NEWS

6 leave in ελιξίρια μαλλιών σου χαρίζουν τα μαλλιά των ονείρων σου!

Κάνε σκόνη τη Rapunzel με σύμμαχό σου τα κατάλληλα προϊόντα! 



Ποια δεν ονειρεύεται ενυδατωμένα, υγιή πλούσια μαλλιά που μυρίζουν υπέροχα; Τα όμορφα μαλλιά είναι αντικείμενο πόθου όλων μας, είναι σύμβολο θηλυκότητας και ομορφιάς. Στον αγώνα μας για την κατάκτηση της απόλυτης ομορφιάς και γοητείας έχουμε έναν ακόμα σύμμαχο. Προϊόντα περιποίησης που δεν ξεβγάζονται, ώστε να χρησιμοποιούνται όποτε και όσο θέλεις και προσφέρουν έναν υπέροχο αέρα ανανέωσης στα μαλλιά σου. Οι leave in θεραπείες υπόσχονται να σου χαρίσουν ανα πάσα ώρα και στιγμή, ενυδάτωση, θρέψη και αποκατάσταση των φθορών που δημιουργούν οι βαφές, το στρες, και το έντονο styling. Μετά από το λούσιμο και τη χρήση κάποιου ενυδατικού προϊόντος στο μπάνιο πρόσθεσε στο τελετουργικό των μαλλιών σου και μια θεραπεία που δεν ξεβγάζεται για τέλεια αποτελέσματα. Δες τα μαλλιά σου να μεταμορφώνονται μέρα την ημέρα και απόλαυσε την υγιή τους εικόνα! 

Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα καλύτερα προϊόντα για να χαρίσεις στα μαλλιά σου μια απολαυστική φροντίδα που θα σε ευχαριστούν! 

Lorvenn Daily Care Argan Oil

Πολύτιμο λάδι μαλλιών για καθημερινή περιποίηση, προστασία, δύναμη και εξαιρετική λάμψη. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο βαμμένων μαλλιών. Ο μοναδικός συνδυασμός των εξωτικών ελαίων argan oil και Monoi de Tahiti, γνωστών για τις θρεπτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες, εξασφαλίζει μαλλιά δυνατά, απαλά, πειθαρχημένα και λαμπερά.

Lorvenn Intensive Care 

Ένα πραγματικό ελιξήριο θρεπτικών ελαίων για ενδυνάμωση, αναδόμηση και τέλεια λάμψη. Ιδανικό για ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά. Με πλούσια σύνθεση από εξωτικά argan oil, Monoi de Tahiti και Abyssinian έλαια, βιταμίνες E και F και UV φίλτρα που προσφέρουν εντατική ενυδάτωση, θρέψη και αντιοξειδωτική προστασία. Ενισχύει τη δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντας μεταξένια απαλότητα, άμεση λείανση και ενισχυμένη λάμψη.

Kerastase Sérum Thérapiste Résistance

Το Sérum Thérapiste είναι ένα serum μαλλιών για πολύ φθαρμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Επανορθώνει άμεσα την τρίχα, ενδυναμώνοντας και προστατεύοντάς την από τη θερμότητα και την ψαλίδα.  Χάρισε στα μαλλιά σου λείο και λαμπερό αποτέλεσμα και επανόρθωση που διαρκεί. 

Dry Damaged Orzene Beer Recipes

Αυτό το λάδι μαλλιών για ενυδάτωση και λάμψη είναι ιδανικό για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η συνταγή με bio μαγιά μπύρας και έλαιο ελιάς είναι ιδανική για την αναδόμηση των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών.
Σύνθεση πλούσια σε βιταμίνες συμπλέγματος Β, πρωτεΐνες, αμινοξέα και βιταμίνη Ε, αποτελεί την τέλεια «τροφή» για τα μαλλιά. Το λάδι ελιάς που περιέχει συμβάλλει στην ενυδάτωση και στη θρέψη, ενώ το ξηρό λάδι βοηθά στην επανόρθωση της τρίχας, ενώ προσφέρει ελαστικότητα και βοηθά στην διατήρηση της ενυδάτωσης, προσφέροντας εξαιρετική απαλότητα στα μαλλιά. Στα plus η μη λιπαρή υφή, για ανάλαφρο τελείωμα και με το μοναδικό άρωμα μπύρας Orzene!

Wella Ultimate Repair Miracle Hair Rescue 

 Αυτή η καινοτόμα  luxury leave-on hair repair είναι η απόλυτη θεραπεία για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά. Πρόκειται για μια θεραπεία επανόρθωσης μαλλιών που βοηθά στην αναστροφή της φθοράς των μαλλιών σε 90 δευτερόλεπτα. Αυτό το πολυτελές ενυδατικό σπρέι μαλλιών leave-on με ισχύ από άλφα υδροξύ-οξέα (AHA) και ωμέγα-9, ξεμπλέκει τα βρεγμένα μαλλιά και ενδυναμώνει, λειαίνει και αναδομεί τα μαλλιά εσωτερικά και εξωτερικά. Θεαματικά αποτελέσματα μετά από μία μόνο χρήση. 12 φορές πιο λεία μαλλιά σε μόλις 90 δευτερόλεπτα, 99% λιγότερο σπάσιμο και μοναδική λάμψη που διαρκεί έως και τέσσερα λουσίματα. 

 

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Spray Conditioner

Ένα spray conditioner που δεν ξεβγάζεται και ξεμπερδεύει άμεσα τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η σύνθεση χωρίς σιλικόνες ή τεχνητά χρωστικά επαναφέρει την εσωτερική δύναμη και την ελαστικότητα της τρίχας χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Ξεμπερδεύει άμεσα τα μαλλιά και διευκολύνει το βούρτσισμα, προσφέρει προστασία από τη θερμότητα κατά το στέγνωμα με πιστολάκι. Λειαίνει και σφραγίζει την επιφάνεια της τρίχας χαρίζοντας εκπληκτική λάμψη. Η προηγμένη Τεχνολογία με Vegan Κερατίνη και Αργινίνη αναστρέφει άμεσα 3 χρόνια φθοράς σε μία μόνο εφαρμογή.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη