Skip to main content

BEAUTY NEWS

La Roche Posay Hyalu B5 Eye Serum

Η δερματολογική δύναμη του Hyalu B5 τώρα και για τα μάτια.



 Σε συνεργασία με δερματολόγους, η La Roche-Posay δημιούργησε τη σειρά Hyalu B5, τα προϊόντα της οποίας είναι εμπλουτισμένα με Υαλουρονικό Οξύ χαμηλού και υψηλού μοριακού βάρους, Βιταμίνη Β5, Madecassoside –εκχύλισμα από το φυτό Centella Asiatica–, και Ιαματικό Νερό La Roche-Posay. Αυτό το επανορθωτικό, αντιρυτιδικό και αναζωογονητικό serum αγαπήθηκε για την αποτελεσματικότητα και την υψηλή ανοχή του. Τώρα, η σειρά Hyalu B5 έρχεται να δώσει πιο ξεκούραστη όψη, να μειώσει το πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους, να βελτιώσει την ομοιομορφία και να διορθώσει τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών, με το Hyalu B5 Eye Serum: η δερματολογική δύναμη του Hyalu B5, τώρα και για τα ματια.

Τα μάτια, ένας δίαυλος μη λεκτικής επικοινωνίας. Τα μάτια μπορούν μέσα σε δευτερόλεπτα να εκφράσουν ένα ολόκληρο φάσμα συναισθημάτων, να μαγνητίσουν την προσοχή, αλλά και να αποκαλύψουν την ηλικία μας. Αυτό το εξειδικευμένο προϊόν φροντίδας προλαμβάνει και ελαχιστοποιεί τους μαύρους κύκλους, τις ρυτίδες, και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Παρ’ όλο που η ιδανική ηλικία για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε κρέμα ματιών είναι γύρω στα 25, ποτέ δεν είναι αργά για τη συμπεριλάβετε στη ρουτίνα σας!

 

 

Συνέντευξη με τη Δρ. Ann’Laure Demessant Διευθύντρια Επιστημονικής Επικοινωνίας στη LRP. 

 Γιατί η περιοχή των ματιών είναι πιο επιρρεπής στην πρόωρη γήρανση;

Ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας 10.000 φορές την ημέρα, κάνουμε συνεχώς εκφράσεις και, ταυτόχρονα, το δέρμα σε αυτή την περιοχή δεν έχει σμηγματογόνους αδένες. Όλα αυτά οδηγούν σε αφυδάτωση και σε σχηματισμό ρυτίδων. Μολονότι οι γραμμές έκφρασης είναι τα πρώτα σημάδια γήρανσης, η έλλειψη ύπνου και η κούραση από τις οθόνες –ενίοτε σε συνδυασμό με την κακή κυκλοφορία του αίματος και την κακή λεμφική κυκλοφορία– προκαλούν τη συσσώρευση χρωστικών του αίματος στο χόριο και στην επιφάνεια, κάτι που γίνεται ορατό ως μαύροι κύκλοι.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείται ένα στοχευμένο προϊόν περιποίησης αντί για ένα για το πρόσωπο; 

Όσον αφορά στη φροντίδα, ενδέχεται κάποιες πολύ πλούσιες υφές και ορισμένα αντιγηραντικά συστατικά να είναι μεν κατάλληλα για το πρόσωπο αλλά να μην παρουσιάζουν καλή ανοχή στην περιοχή των ματιών. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται στοχευμένα προϊόντα που να πληρούν τις προϋποθέσεις υψηλής ανοχής: υφές και συστατικά κατάλληλα για τη συγκεκριμένη περιοχή, σύνθεση χωρίς άρωμα, οφθαλμολογικοί έλεγχοι, και, φυσικά, αποτελεσματική δράση ενάντια σε μαύρους κύκλους και σακούλες.

Κατά τη γνώμη σας, από ποια ηλικία πρέπει να χρησιμοποιούμε ένα εξειδικευμένο προϊόν ματιών και πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο; 

Μπορείτε να ξεκινήσετε από την ηλικία των 25, μόλις αρχίσετε να παρατηρείτε γραμμές αφυδάτωσης και μαύρους κύκλους. Δεν χρειάζεται να σας απασχολούν οι ρυτίδες και η χαλάρωση, παρά μόνο μετά τα 40. Για να αντιμετωπίσετε τις λεπτές γραμμές, τους μαύρους κύκλους, και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, επιλέξτε συνθέσεις που να περιέχουν υγροσκοπικές ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, γλυκερίνη, κλπ. Για βέλτιστη ενυδάτωση, επιλέξτε ενεργά συστατικά που καταπολεμούν τις σακούλες κάτω από τα μάτια, όπως η καφεΐνη που προάγει την αποσυμφόρηση και την καλή μικροκυκλοφορία, αλλά και νιασιναμίδη, πανθενόλη ή εκχύλισμα Centella asiatica για καταπράυνση των ευαίσθητων ή ερεθισμένων ματιών.

Το Hyalu B5 Eye Serun 

Επανορθώνει και καταπραΰνει με τη χρήση της Βιταμίνης B5.

Χρησιμοποιούμενη για πρώτη φορά σε μια σύνθεση για την περιοχή των ματιών, η Βιταμίνη Β5, ή αλλιώς Πανθενόλη-D, είναι ένα μικρό μόριο γνωστό για τις καταπραϋντικές και επανορθωτικές του ιδιότητες. Βελτιώνει την ενυδάτωση στις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος, και ταυτόχρονα μειώνει τη Μη Αισθητή Απώλεια Νερού*.

 Περιέχει 10% σύμπλοκο κατά των μαύρων κύκλων και καφεΐνη.

Ισχυρό διεγερτικό, και σύνηθες συστατικό σε συνθέσεις για την των ματιών. Ενισχύει την κυκλοφορία και μειώνει την όψη των μαύρων κύκλων. Επίσης, έχει την ιδιότητα να ελαττώνει την κατακράτηση νερού, βελτιώνοντας το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Μελέτη της L’Oréal (I. Besne – 2005) σε μοντέλο in vitro κατέδειξε την επίδραση της Καφεΐνης στη νευρογενή φλεγμονή που προκαλείται από την ουσία P. Η Καφεΐνη (σε συγκέντρωση 0,1%) μείωσε την αγγειοδιαστολή των τριχοειδών αγγείων αλλά και το οίδημα που προκαλεί η ουσία P.

 Με βιταμίνη Β3 ή Νιασιναμίδη

Καταπραΰνει το ερεθισμένο ή αντιδραστικό δέρμα. Επιπλέον, προάγοντας την παραγωγή κερατίνης, κολλαγόνου και ceramide, ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό –τη φυσική προστασία του δέρματος ενάντια στην αφυδάτωση και το οξειδωτικό στρες.

 Η La Roche-Posay συνδύασε 2 μορφές καθαρού Υαλουρονικού Οξέος που λαμβάνονται από σιτάρι με χρήση πράσινων βιοτεχνολογιών και ενσωματώνονται στη σύνθεση χωρίς καθόλου

πρόσθετα. Επιλέχθηκαν για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους, καθώς και για την ικανότητά τους να στοχεύουν τις διαφορετικές στοιβάδες του δέρματος.

Αυτός ο συνδυασμός Υαλουρονικού Οξέος υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους προσφέρει συμπληρωματικά αποτελέσματα. Εξασφαλίζει τη βέλτιστη ενυδάτωση της ανώτερης στοιβάδας της επιδερμίδας ενισχύοντας τη λειτουργία της ως φραγμού. Έτσι, συγκρατείται περισσότερο νερό στο δέρμα και διευκολύνεται η διείσδυση του Υαλουρονικού Οξέος στο χόριο, για ενίσχυση της σύνθεσης κολλαγόνου.

Το Υαλουρονικό Οξύ υψηλού μοριακού βάρους έχει ενυδατικές ιδιότητες. Λόγω του μεγέθους του, δεν μπορεί να διεισδύσει σε βάθος, αλλά σχηματίζει ένα φιλμ στην επιφάνεια μειώνοντας την απώλεια νερού. Το Υαλουρονικό Οξύ χαμηλού μοριακού βάρους διεισδύει στην επιδερμίδα και προάγει την έκφραση πολλών γονιδίων, ιδίως εκείνων που συμβάλλουν στη διαφοροποίηση των κερατινοκυττάρων και στη σύνθεση κολλαγόνου.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της