Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Julia Roberts με αφέλειες κατά τη διάρκεια της Paris Couture Week

Αν ψάχνεις μια διακριτική αλλαγή στα μαλλιά σου, η Julia Roberts σού δίνει την ιδέα



Η Julia Roberts μάς άνοιξε την όρεξη για μια αναζωογονητική αλλαγή στα μαλλιά μας και μάλιστα πριν να έρθει η άνοιξη, καθώς εμφανίστηκε τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, στην επίδειξη μόδας Les Sculptures του Jacquemus στο Παρίσι με πιο γεμάτες αφέλειες από το συνηθισμένο – και το look φαίνεται τόσο φρέσκο ​​και μοντέρνο.

Παρά το ότι τα υπόλοιπα καστανόξανθα μαλλιά της είναι φορμαρισμένα με κομψά ανάγλυφα κύματα, η Βρετανίδα σταρ του εξωφύλλου της Vogue Φεβρουαρίου έδειξε τη δύναμη που μπορεί να έχει σε μια εμφάνιση ακόμα και το απλό πείραμα μιας μικρής αλλαγής. Αν και ήταν μόνο μια λεπτή αλλαγή από τις κομψές αφέλειες που παρουσίασε πρόσφατα η Roberts, το αποτέλεσμα της επιπλέον πληρότητας στο μέτωπό της ήταν αξιοσημείωτο, πλαισιώνοντας τέλεια τα μάτια και τα ζυγωματικά της και, φυσικά, τονίζοντας αυτό το χαμόγελο, απείρων μεγαβάτ ομορφιάς.

Η Roberts δεν είναι η μόνη διασημότητα που έκανε το ντεμπούτο της στο Παρίσι: Την περασμένη εβδομάδα στην επιδείξη Schiaparelli άνοιξη-καλοκαίρι 2024, η Zendaya παρουσίασε άψογα ίσια micro bangs που ήταν κομμένα αρκετά εκατοστά πάνω από τα φρύδια της. Και για να κάνει το στυλ να φαίνεται ακόμη πιο αλλόκοτο, ο στυλίστας της έβαλε δύο μακριές λωρίδες που πλαισιώνουν το πρόσωπο μπροστά από τα αυτιά της για να αναδημιουργήσει το βαθμιδωτό και έντονο βλέμμα της Μέδουσας.

Αν και η αλλαγή των αφελειών σας όπως έκανε η Τζούλια Ρόμπερτς είναι ίσως ένας λιγότερο αφοσιωμένος τρόπος για να κάνετε αφέλειες στα μαλλιά, δεν είναι ο μόνος τρόπος δράσης αν ψάχνετε για μεταμόρφωση μαλλιών αυτή τη σεζόν. Άλλες επιλογές, όπως το να ζητήσετε από τον στυλίστα σας να προσθέσει στρώσεις στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σας (γνωστό και ως κούρεμα πεταλούδας) ή να αλλάξετε το μεσαίο σας μέρος για ένα βαθύ πλαϊνό μέρος, είναι επίσης τρόποι διακριτικής αλλαγής για να έχετε μια εμφάνιση ανανεωμένη στα πρότυπα των σταρ του Χόλιγουντ.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της