ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σου περίσσεψε ψωμί;
Μην το πετάξεις! Φτιάξε κρουτόν.
Γεωργία Κοντού
Δώσε μία δεύτερη ευκαιρία στο μπαγιάτικο ψωμί: Μετέτρεψέ το σε πεντανόστιμα κρουτόν. Η όλη διαδικασία δεν θα σου πάρει πάνω από μερικά λεπτά:
1. Αφαιρείς την κόρα από το ψωμί και μετά το κόβεις με το χέρι ή το μαχαίρι σε μπουκίτσες παρόμοιου μεγέθους.
2. Το ραντίζεις με λάδι. Πασπαλίζεις με ρίγανη και αλάτι.
3. Το ψήνεις σε φούρνο που έχεις προθερμάνει στους 250 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα, περίπου για 5 λεπτά.
Τα κρουτόν διατηρούνται για πολλές ημέρες στο ψυγείο. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε διάφορες σαλάτες ή, τον χειμώνα, σε οποιαδήποτε σούπα θέλεις να κάνεις πιο γευστική και χορταστική.
SELECTIONS
- 8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου
- Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη
- Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.
- Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!