Skip to main content

BEAUTY TIPS

"Πώς θα αποφύγω το πρήξιμο κάτω από τα μάτια;"

Κάν'το με τον πιο φυσικό τρόπο!


Κέλλυ Νόβακ

Tα γονίδια, η έλλειψη του ύπνου και το στρες μπορεί να προκαλέσουν πρήξιμο στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Υπάρχει, όμως, τρόπος να το αποφύγεις μια για πάντα και μάλιστα με τον πιο φυσικό τρόπο.

Τι να κάνεις: Αρχικά, πρέπει να αποβάλλεις τις περιττές τοξίνες και να "καθαρίσεις" καλά το συκώτι σου. Με ποιον τρόπο; Πίνοντας ένα ποτήρι ζεστό νερό με τον χυμό μισού λεμονιού κάθε πρωί. Η υπόλοιπη καθημερινή σου ρουτίνα πρέπει να περιλαμβάνει την κατανάλωση πράσινου τσαγιού ή με τζίντζερ (καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας) ενώ 2-3 φορές την εβδομάδα φρόντισε να πίνεις και τσάι από ταραξάκο. Το ταραξάκο αποτελεί υπερτροφή για τον οργανισμό και βοηθάει πολύ ακόμα και στο πρήξιμο των ματιών. Μπορείς να διατηρήσεις το τσάι αυτό στο ψυγείο και να το χρησιμοποιείς και ως καθαριστικό προσώπου (διατηρείται στο ψυγείο έως και 4 ημέρες).

Τι πρέπει να προσέχεις: Γενικά, το σημείο αυτό κάτω από τα μάτια είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή, που δεν παράγει πολύ ενυδατικό σμήγμα. Γι΄αυτό και πρέπει να ενυδατώνεις πολύ καλά την περιοχή, σε καθημερινή βάση. Προτίμησε φυσικά προιόντα ομορφιάς, όπως μακαντέμια και jojoba λάδια, έλαια από ηλίανθους, αλλά και αντι-φλεγμονώδη συστατικά, όπως φύκια, ρόδι και αλόη.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.