ΤΕΛΟΣ στα... μαλλιά κουβάρια, μ' αυτά τα 2 χτενίσματα - AllYou.gr

Search

ΤΕΛΟΣ στα... μαλλιά κουβάρια, μ' αυτά τα 2 χτενίσματα

Η Gisele Bündchen και η κόρη της Vivian έχουν την λύση!

07 Φεβρουαρίου 2016

Αν έχεις κόρη, σου έχει συμβεί σίγουρα πολλές φορές: τα μαλλιά της μπλέκονται από το παιχνίδι ή... δέχονται "επίθεση" από τσίχλες ή πλαστελίνες. Ακόμα περισσότερες φορές σου έχει τύχει να μην προλαβαίνεις να περιποιηθείς τα δικά σου μαλλιά, λόγο έλλειψης χρόνου, με αποτέλεσμα αυτά να μπερδεύονται και να γεμίζουν κόμπους.

Είσαι τυχερή, καθώς σήμερα έχω να σου προτείνω δύο χτενίσματα -ένα για εσένα και ένα για την κόρη σου- που θα σου λύσουν τα χέρια! Και για να μην πάρω εγώ τα εύσημα για αυτή την «ανακάλυψη», θέλω να σου πω ότι ήταν... υπεύθυνο το διάσημο μοντέλο Gisele Bündchen.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της με την κόρη της Vivian Brady, η ίδια εθεάθη με ένα χαμηλό στρογγυλό κότσο, ένα χτένισμα που δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για να το εφαρμόσεις, αλλά κάνει τα μαλλιά σου θα δείχνουν πάντα περιποιημένα, ακόμα και τις ημέρες εκείνες που δεν έχεις χρόνο να λουστείς. Αλλά ήταν και αυτό της κόρης της, Vivian, το οποίο μού έκανε εντύπωση. Με μια εσωτερική πλεξούδα στο μπροστινό και πλαϊνό μέρος των μαλλιών, καταφέρνει και να προστατέψει τα μαλλιά της από τυχόν «ατυχήματα», ενώ παράλληλα δείχνουν τρομερά (μα τρομερά) stylish και μοντέρνα.

gisele-bundchen-daughter-hair-01.jpg

Είδες πόσο εύκολο είναι τελικά;Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης