Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 λάθη που κάνεις όταν χρησιμοποιείς το σίδερο για μπούκλες

Ήρθε η ώρα για ένα βασικό μάθημα ομορφιάς!


Κέλλυ Νόβακ

Πέρα του ότι οι περισσόερες γυναίκες λατρεύουμε να έχουμε τα μαλλιά μας μπούκλες, είτε αυτές είναι «βγαλμένες» από τα ‘80s, είτε θυμίζουν τα… θαλασσινά μας μαλλιά, αυτό το χτένισμα είναι διαχρονικό, κομψό και σέξι. Και για αυτούς τους λόγους και πολλούς άλλους, θέλω να έχεις ένα πάντα άψογο αποτέλεσμα όταν κάνεις αυτό το χτένισμα.

Το κάνεις σωστά; Μπορεί ναι. Μπορεί όμως και όχι. Γι’ αυτό και εγώ θα σου πω ποια είναι τα τρία πιο συχνά λάθη που πολλές γυναίκες κάνουν όταν χρησιμοποιούν το σίδερο για μπούκλες, έτσι ώστε να τα αποφύγεις ή να μην τα επαναλάβεις ποτέ ξανά!

#1. Θερμοκρασία: Πολλές γυναίκες κάνουν αυτό το λάθος, γιατί θεωρούν ότι οι υψηλές θερμοκρασίες δημιουργούν καλύτερο σχήμα στα μαλλιά. Ενώ αυτό ισχύει εν μέρει, θα εκπλαγείς όταν θα δεις, ότι και στο μισό αν κατεβάσεις την θερμοκρασία από το σίδερο, πάλι θα έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα δεν θα έχεις καταστρέψεις τα μαλλιά σου!

#2. Εφαρμογή: Το πώς χρησιμοποιείς το σίδερο παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι λάθος λοιπόν να ξεκινάς από την ρίζα και προς τις άκρες, καθώς αυτό καταστρέφει όχι μόνο τα μαλλιά σου, αλλά και τα κάνει να δείχνουν επίπεδα και χωρίς όγκο. Ξεκίνα λίγο πιο χαμηλά λοιπόν γυρίζοντας παράλληλα το σίδερο και αφήνοντας τις άκρες ελεύθερες.

#3. Μπούκλες: Το να χρησιμοποιείς το σίδερο δημιουργώντας μπούκλες προς την ίδια φορά, μπορεί να μην είναι λάθος, αλλά άμα θέλεις ένα πιο νεανικό και ενδιαφέρον αποτέλεσμα, πρέπει να αλλάξεις φορά. Άλλαξε την κατεύθυνση από τις μπούκλες, κάνοντάς τις να φαίνονται πιο φυσικές!

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς θα διατηρήσεις το δέρμα στα χέρια σου ενυδατωμένο και αψεγάδιαστο

Ένα πολύ αποτελεσματικό τρικ για την περιοχή των νυχιών

BEAUTY TIPS

3 συχνά λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το χρώμα των μαλλιών σου

Το ήξερες ότι αυτές οι συνήθειες επηρεάζουν τα βαμμένα μαλλιά;

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

Προτεινόμενα

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Χαμένοι στη μετάφραση: 8 ξένες λέξεις και φράσεις που δεν έχουν ελληνική μετάφραση

Από μία απογευματινή βόλτα στο κέντρο της πόλης με φίλους μέχρι την απόλαυση καφέ και μπύρας μία ηλιόλουστη μέρα, 8 λέξεις που έρχονται από διαφορετικές χώρες του κόσμου και δεν μεταφράζονται στα ελληνικά.

DO IT YOURSELF

8 tips για να διαλέξεις το άρωμά σου

Τι να έχεις στο μυαλό σου αν θέλεις να διαλέξεις ένα νέο άρωμα που θα σε συντροφεύει στην καθημερινότητά σου.