Skip to main content

BEAUTY TIPS

Να γιατί είναι καλό να βάζεις κρέμα ματιών και στα χείλη

Ένα προϊόν, δύο χρήσεις!


Κέλλυ Νόβακ

Πιστεύω πάρα πολύ ότι όλα τα καλλυντικά στο νεσεσέρ μας, έχουν παραπάνω από μια χρήση. Για παράδειγμα, ένα κραγιόν μπορεί να φορεθεί και σαν ρουζ, ένα μολύβι ματιών και σαν μολύβι για τα φρύδια, μια σκιά ματιών μπορεί να εφαρμοστεί και στα χείλη. Οι δυνατότητες είναι αμέτρητες, αρκεί να έχεις φαντασία!

Και φυσικά, αυτό ισχύει και στα προϊόντα ενυδάτωσης. Γενικά, αν το καλοσκεφτείς όταν απλώνουμε την κρέμα ημέρας στο πρόσωπό μας, υπάρχει ένα σημαντικό σημείο που δεν εφαρμόζουμε πάντα καλά –ή όσο θα έπρεπε- το προϊον. Η περιοχή γύρω από τα χείλη μένει πάντα στην… «απ’έξω». Ειδικά, αυτή η περιοχή θα πρέπει να ενυδατώνεται πάντα άψογα, καθώς ο χρόνος και οι εκφράσεις που κάνουμε με το στόμα, δημιουργούν (και) εκεί ρυτίδες. Και εδώ, λοιπόν, έρχεται να παίξει τον… διπλό της ρόλο η κρέμα ματιών.

Η περιοχή αυτή γύρω από τα χείλη, θυμίζει πολύ αυτή των ματιών. Το δέρμα εκεί και στις δύο περιπτώσεις είναι ευαίσθητο, οπότε η κρέμα ματιών είναι ο κατάλληλος τρόπος για να ενυδατώσεις και τις δύο άψογα. Το καλό είναι ότι η φόρμουλα μιας κρέμας ματιών έχει κατασκευαστεί με μεγάλη προσοχή, έτσι ώστε αν κατά λάθος «πέσει» και μέσα στα μάτια μας, να μην δημιουργήσει ζημιά. Οπότε δεν υπάρχει φόβος και για την περιοχή των χειλιών.

Τώρα, από την μία θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μια ειδική αντιγηραντική θεραπεία, ειδικά σχεδιασμένη για την περιοχή αυτή των χειλιών. Αλλά μεταξύ μας, ποιος έχει τον χρόνο (ή τα χρήματα) για να σπαταλήσει, συμπεριλαμβάνοντας μια ακόμη έξτρα διαδικασία στην ρουτίνα ενυδάτωσης της επιδερμίδας; Γι’αυτό και η κρέμα ματιών είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση!

Tip εφαρμογής: Εφάρμοσε ταμποναριστά και με τα δάχτυλα, λίγα χιλιοστά πάνω από το περίγραμμα των χειλιών. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό της

Οι φωτογραφίες με μαγιό που πόσταρε η ηθοποιός

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό «αντίο» του Θανάση Ευθυμιάδη

Ο «Αντώνης Καλούδης» αποχαιρετά τη Χριστίνα του