Skip to main content

BEAUTY TIPS

O απόλυτος οδηγός για την πιο απαλή επιδερμίδα ever

Ο εγγυημένος τρόπος για να αποκτήσεις την απαλή επιδερμίδα που πάντα αναζητούσες!


Κέλλυ Νόβακ

Εντάξει. Δεν έχουμε πάντα τον χρόνο ή τα χρήματα για να κάνουμε τον καθιερωμένο καθαρισμό προσώπου που θα έπρεπε να κάνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι γνωστό, ότι καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα ώστε να έχουμε σούπερ απαλή και υγιή όψη.

Παρόλα αυτά, υπάρχει εναλλακτική λύση ώστε να αποφύγουμε την χρονοβόρα (και σπάταλη) αυτή διαδικασία και να έχουμε παρόμοια αποτελέσματα για το δέρμα μας. Αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα και φυσικά, να τα εκτελέσεις με τα κατάλληλα προϊόντα. Σοφό, λοιπόν, είναι σε αυτές τις περιπτώσεις να επενδύσεις σε καλά προϊόντα τα οποία θα χρησιμοποιήσεις στο μέλλον, ξανά και ξανά.

#1. Απολέπιση

Ξεκίνησε με μια απολέπιση η οποία θα διώξει τις βρωμιές και τους ρύπους από την επιδερμίδα. Φρόντισε να επιλέξεις ένα scrub με μικρούς κόκκους για μια πιο ήπια απολέπιση.

#2. Peeling

Ο λόγος που χρειάζεται να κάνεις ήπια απολέπιση είναι επειδή μετά ακολουθεί το peeling. Επίλεξε μια μάσκα peeling κατά προτίμηση από άργιλο, για βαθύ καθαρισμό.

#3. Φυσικό έλαιο ομορφιάς

Πρόσφερε βαθιά ενυδάτωση μετά από τα δύο intense προηγούμενα βήματα, εφαρμόζοντας ένα φυσικό έλαιο ομορφιάς της προτίμησής σου, το οποίο απορροφάται πιο αργά, διατηρώντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη για περισσότερη ώρα.

#4. Βιταμίνη C

Η βιταμίνη C πρέπει να αποτελεί΄ένα από τα βασικά προϊόντα της ρουτίνας ομορφιάς σου. Είτε σε μορφή serum, σε toner, σαν βασικό συστατικό της κρέμας σου βρες έναν τρόπο να την συμπεριλάβεις στην καθημερινότητα σου asap και ειδικά αν θέλεις υγιή αλλά και λαμπερή όψη.

#5. SPF

Ολοκλήρωσε την όλη διαδικασία εφαρμόζοντας ένα καλό και ενυδατικό αντηλιακό προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας (από 30 SPF και πάνω).

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό της

Οι φωτογραφίες με μαγιό που πόσταρε η ηθοποιός

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό «αντίο» του Θανάση Ευθυμιάδη

Ο «Αντώνης Καλούδης» αποχαιρετά τη Χριστίνα του