Skip to main content

BEAUTY TIPS

5 tips για να υποδεχτείς τη νέα σεζόν πιο όμορφη από ποτέ

Η Άνοιξη πλησιάζει και για να την υποδεχτείς λαμπερή, o πλαστικός χειρούργος Χρήστος Μεγαπάνος σε παροτρύνει να ξεκινήσεις τις… προετοιμασίες από τώρα!


Κέλλυ Νόβακ

Λίγο πριν υποδεχτείς τη νέα σεζόν, ανανέωσε την εμφάνισή σου νιώθοντας πιο όμορφη από ποτέ! Ετοιμάσου, γιατί πρόκειται να σου δώσουμε όλα τα tips για χαρίσεις ζωή και λάμψη στο δέρμα σου. 

#1. Πιες νερό. Πολύ! 

Ακολούθησε το παράδειγμα της Jennifer Anniston η οποία ορκίζεται πως η κατανάλωση νερού είναι που της χαρίζει αυτή τη νεανική και υγιή λάμψη. 8 με 10 ποτήρια νερό την ημέρα όχι μόνο θα κρατήσουν την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη, αλλά θα την κάνουν σφριγηλή και ζουμερή! Application για το κινητό σου, όπως το Plant Nanny (που σου δείχνει ένα φυτό να μεγαλώνει και να ανθίζει καθώς πίνεις νερό), λειτουργούν ως μία καλή υπενθύμιση για να μην ξεχνάς ότι το H2O κάνει θαύματα στο δέρμα σου! 

#2. Αναπλήρωσε ύπνο 

Μεταξύ υπερωρίας, κοινωνικής ζωής και υποχρεώσεων, το να κλείσεις 8ωρο ύπνου μπορεί να αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Ρίξ΄το στον ύπνο στον ελεύθερό σου χρόνο ή τις αργίες που προκύπτουν κατά καιρούς και δες τα οφέλη του ύπνου στο δέρμα σου.  

#3. Να κοιμάσαι «φυσική» 

Όλες το έχουμε περάσει. Να παραπατάμε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες ως το σπίτι μετά από ένα πάρτι με φουλ μακιγιάζ  στο πρόσωπό μας και το μόνο που θέλουμε να είναι να βυθιστούμε στην άνεση του κρεβατιού μας.  Απανταχού party-girls πρέπει να θυμάστε ότι το να κοιμόσαστε με το make-up στην θέση του αποτελεί σίγουρη αυτοκτονία για το δέρμα σας. Βγάλτε το. 

#4. Επένδυσε σε μία καλή θεραπεία προσώπου 

Προσθέτοντας ένα extra βήμα στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου μπορεί να σε κάνει να δείχνεις νεότερη και πιο λαμπερή. Μία θεραπεία ενέσιμου υαλουρονικού οξέος δεν θα σώσει απλά το πρόσωπό σου από τα αποτελέσματα των  συνεχών hangover και την ξηρότητα, αλλά θα ανανεώσει και θα κρατήσει  το πρόσωπό σου ενυδατωμένο για μήνες!  

#5.Περιόρισε το αλκοόλ 

Εντάξει, δεν σου προτείνουμε να είσαι και εντελώς νηφάλια μέχρι την Άνοιξη! Ωστόσο το να καταναλώσεις λίγο λιγότερο αλκοόλ, μπορεί να κάνει την διαφορά. Το αλκοόλ αφυδατώνει ολόκληρο το σώμα, παχαίνει και κάνει το πρόσωπό σου θαμπό. Ένα εύκολο tip είναι να πίνεις νερό ανάμεσα στα ποτά. Έτσι, θα κρατήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο και θα είσαι και η ψυχή του πάρτι. Δύο σε ένα! 

Ευχαριστούμε τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο και το ιατρείο Regen, www.regen.gr, για τις χρήσιμες συμβουλές που μας έδωσαν ως προς το πως θα κρατήσουμε το δέρμα μας ενυδατωμένο και λαμπερό λίγο πριν υποδεχτούμε την Άνοιξη!

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου όταν πάσχεις από ακμή

Οι κινήσεις που μπορείς να ακολουθήσεις για να αποφύγεις τον τραυματισμό του δερματικού φραγμού και τις μολύνσεις.

BEAUTY TIPS

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσεις τη ρετινόλη;

Το ενεργό συστατικό που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα έχει και αυστηρές οδηγίες χρήσης.

BEAUTY TIPS

Με τη δύναμη της ντομάτας: μια νόστιμη συνταγή σούπας που τονώνει το δέρμα

Πώς να την φτιάξετε και γιατί θα κάνει το πρόσωπό σας να λάμπει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;