Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πόσο επηρεάζει η εμμηνόπαυση την επιδερμίδα σου;

Βρες όλες τις απαντήσεις εδώ!


Κέλλυ Νόβακ

Τι συμβαίνει στην επιδερμίδα, στο σώμα και στη ψυχολογία των γυναικών, όταν διανύουν την περίοδο της εμμηνόπαυσης; Μια νέα σελίδα γυρνά και οι ορμόνες είναι αυτές που κινούν τα νήματα. Αυτές οι ορμόνες καθοδηγούν το σώμα και τα συναισθήματά καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των γυναικών. Ακριβώς όπως και η εφηβεία, έτσι και η εμμηνόπαυση είναι μια αναπόφευκτη, αμετάκλητη βιολογική αναταραχή που επηρεάζει όλες τις γυναίκες.

Πώς αντιδρά τελικά ο οργανισμός στην περίοδο της μετεμμηνόπαυσης;

Σταδιακά, ορισμένα συμπτώματα εξαφανίζονται. Όσον αφορά στην επιδερμίδα, εκτός από τη λέπτυνση και την απώλεια της πυκνότητας, τα επίπεδα των λιπιδίων μειώνονται περαιτέρω, κάτι που οδηγεί στην απώλεια της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας, καθώς και στην αύξηση της ξηρότητας, των ρυτίδων και της χαλάρωσης.

Γυναίκες +50

Η εμμηνόπαυση, σημαντικό στάδιο στη ζωή των γυναικών, καθώς και οι πολλαπλές μεταβολές που αυτή επιφέρει στην επιδερμίδα έχουν μελετηθεί εκτεταμένα από τη Vichy. Η Χάρη σε μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε γυναίκες σε φάση εμμηνόπαυσης, αποδείχθηκε ότι η DHEA δρα θετικά στην επιδερμίδα και στο χόριο ενώ διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και την παραγωγή σμήγματος, που μειώνεται με την ηλικία.

Γυναίκες +60

Και μετά την εμμηνόπαυση, η επιδερμίδα συνεχίζει να αλλάζει. Το 57% των λιπιδίων χάνεται, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να χρειάζεται την άμεση αποκατάστασή τους, ώστε να αντιμετωπιστεί η έντονη ξηρότητα και η απώλεια της πυκνότητας, που προκαλούν πτυχώσεις, έλλειψη ελαστικότητας και κάνουν την επιδερμίδα πραγματικά εύθραυστη.

Υπάρχει λύση;

Τα καλά νέα είναι ότι τα Εργαστήρια Vichy αφιέρωσαν 14 χρόνια ερευνών και προχώρησαν σε 13 ευρεσιτεχνίες δημιουργώντας την απόλυτη σύνθεση που μιμείται τη δράση της ορμόνης DHEA και που αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση. Η σειρά Neovadiol με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης αποτελείται από ένα μοναδικό συνδυασμό 4 δραστικών συστατικών (Hedione, Hepes, Hydrovance και μια άνευ προηγουμένου υψηλή συγκέντρωση Pro-Xylane) και οδήγησε στη νέα Κοσμητολογία Αναπλήρωσης με αποτελεσματικότητα σε όλους τους βασικούς δείκτες νεότητας της επιδερμίδας!

vichy-menopause-01.jpgvichy-menopause-02.jpgvichy-menopause-03.jpgvichy-menopause-04.jpg

Μεγάλος Διαγωνισμός!

 

Αναζήτησε το δικό σου προσωπικό κωδικό στις συσκευασίες «Neovadiol Κρέμα Ημέρας» και «Neovadiol Magistral», καταχώρισέ τον στο http://www.vichy.gr/arthro/Contest-Neovadiol-2017/a60693.aspx  και πάρε μέρος στην κλήρωση για να κερδίσεις υπέροχα δώρα, για μία καλύτερη ζωή στην εμμηνόπαυση!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

3 συχνά λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το χρώμα των μαλλιών σου

Το ήξερες ότι αυτές οι συνήθειες επηρεάζουν τα βαμμένα μαλλιά;

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει