Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ήρθε η ώρα να μάθεις να εφαρμόζεις σωστά το bronzer

5 πολύ χρήσιμα tips για ένα σούπερ φυσικό αποτέλεσμα!


Κέλλυ Νόβακ

Μιας και είναι άνοιξη και αναζητάμε από τώρα ένα ηλιοκαμένο look στο μακιγιάζ μας, το bronzer είναι η πιο γρήγορη λύση για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, η εφαρμογή του δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν επιθυμούμε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Για να είσαι, λοιπόν, σίγουρη ότι το εφαρμόζεις με τον σωστό τρόπο, διάβασε τα παρακάτω tips, τα οποία θα σε βοηθήσουν να φοράς το bronzer πάντα σωστά!

#1. Απέφυγε τις πολύ σκούρες αποχρώσεις, ειδικά αυτή την περίοδο που δεν έχεις προλάβει να μαυρίσει καθόλου. Όταν θέλεις να αγοράσεις ένα καινούργιο bronzer, ρώτα τις ειδικούς στα καταστήματα καλλυντικών προϊόντων οι οποίες θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις την σωστή απόχρωση.

#2. Όταν φοράς foundation κάτω από το bronzer, φρόντισε η απόχρωση του πρώτου να είναι λίγο πιο σκούρα απ’ ότι συνήθως. Έτσι, το bronzer που θα εφαρμόσεις από πάνω, δεν θα έχει μεγάλη αντίθεση με την βάση του μακιγιάζ σου.

#3. Ιδανικός τρόπος να εφαρμόσεις σωστά το bronzer είναι με ένα ειδικό πινέλο bronzer. Παρόλα αυτά, ακόμη και ένα απλό πινέλο θα κάνει την δουλειά σωστά!

#4. Πώς να εφαρμόσεις το bronzer: Σχεδίασε τον αριθμό “3” κατά μήκος του προσώπου σου, ξεκινώντας από το πλαϊνό μέρος του μετώπου σου και καταλήγοντας στο πηγούνι. Κάνε πάαααρα πολύ καλό blending, για ένα σούπερ φυσικό αποτέλεσμα.

 

#5. Ολοκλήρωσε προσθέτοντας λίγη λάμψη στο μακιγιάζ σου, βάζοντας λίγο ρουζ ή highlighter στα μάγουλα, την μύτη και το πηγούνι.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

Προτεινόμενα

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό «αντίο» του Θανάση Ευθυμιάδη

Ο «Αντώνης Καλούδης» αποχαιρετά τη Χριστίνα του

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν δημιουργώ μουσική για τα μάτια. Κάνω μουσική για τα αυτιά» Adele

Γίνεται 36 ετών και συνεχίζει να «περπατάει» τη μουσική της με τον πιο θαρραλέο, πετυχημένο και ειλικρινή τρόπο