Skip to main content

BEAUTY TIPS

Summer Beauty: Ο απόλυτος οδηγός για μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα το καλοκαίρι

5 πολύτιμες συμβουλές που θα τις ακολουθείς μια ζωή!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι μέσα Ιουνίου, κάτι που σημαίνει ότι το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ! Τα πρώτα μπάνια στην παραλία έχουν ξεκινήσει ήδη, ίσως και οι πρώτες εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά! Παρόλα αυτά, είσαι σίγουρη ότι είσαι προετοιμασμένη για αυτή τη σεζόν; Τι περιλαμβάνει η ρουτίνα ομορφιάς σου; Είτε βελτιώνοντας την σωματική σου κατάσταση, είτε αυτή του προσώπου ακόμα και των νυχιών, δες παρακάτω τι πρέπει να κάνεις, για να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για το καλοκαίρι! Οι παρακάτω συμβουλές θα σου φανούν πολύ χρήσιμες και θα τις χρησιμοποιείς μια ζωή!

#1. Ενσωμάτωσε τις φυτικές ίνες στην διατροφή σου: Βοήθησε τον οργανισμό σου να αποβάλλει τις τοξίνες από το έντερο, ενσωματώνοντας στην διατροφή σου τροφές με φυτικές ίνες και προβιοτικά συστατικά που ενεργοποιούν τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία του εντέρου. Τα πράσα, οι μπανάνες, το σκόρδο, τα σπαράγγια, τα κρεμμύδια, οι αγκινάρες, η πικραλίδα αλλά και το αντίδι, είναι μερικές από τις τροφές που περιέχουν όλα τα παραπάνω.

#2. Ώρα για διάδρομο: Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κάψεις μερικές θερμίδες παραπάνω από το γρήγορο περπάτημα στον διάδρομο. Ενσωμάτωσε το λοιπόν στην καθημερινή σου άσκηση, κάνοντας 45 λεπτά γρήγορο περπάτημα στο level 7.

#3. Πες “ναι” στην περιποίηση του προσώπου: Ξεκίνα μια πιο συστηματική φροντίδα περιποίησης προσώπου, πρωί-βράδυ, καθαρίζοντας το καλά και ενυδατώνοντας έπειτα. Πάρε μια ενυδατική κρέμα ημέρα και νυκτός που θα περιέχει SPF, προστατεύοντάς το από τον -πλέον- έντονο ήλιο.

#4. Επισκέψου την μανικιουρίστα σου: Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό σε μια γυναίκα από τα απεριποίητα νύχια χεριών και ποδιών, ειδικά το καλοκαίρι! Με τα αγαπημένα σου σανδάλια, να γίνονται ο πρωταγωνιστής των εμφανίσεων σου, είναι σημαντικό τα πόδια σου να δείχνουν καθαρά και πετσάκια-free!

#5. Μείωσε το πολύ μακιγιάζ: Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να αφήσεις το δέρμα σου να “αναπνεύσει” λίγο παραπάνω. Απέφυγε λοιπόν το πολύ make up και foundation στο πρόσωπο και δώσε βάση στα χείλη και τα μάτια, που δεν επιβαρύνονται όταν τα βάφεις.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της