Skip to main content

BEAUTY TIPS

Eyeliner εφαρμογή

Πώς να εφαρμόσεις το eyeliner σαν σωστή επαγγελματίας


Κέλλυ Νόβακ

Υπάρχουν πολλά τρικ εκεί «έξω» τα οποία μπορεί να έχεις διαβάσει, βίντεο που να έχεις δει στο YouTube, φωτογραφίες κτλ., που να σου δείχνουν πώς να εφαρμόζεις το eyeliner. Αυτό το τόσο διαχρονικό αλλά άκρως θηλυκό και εντυπωσιακό μακιγιάζ το οποίο κάνει τελικά κάθε μας εμφάνιση άψογη και το βλέμμα μας ακαταμάχητο!

Αυτό το μακιγιάζ που όλες οι γυναίκες θέλουμε να εφαρμόζουμε τέλεια, αλλά φοβόμαστε καμιά φορά να τραβήξουμε αυτή την… άτιμη γραμμή πάνω από το μάτι, με άψογη συμμετρία!

Eyeliner: εφαρμογή

Ε, λοιπόν, σήμερα, όλα πρόκειται να αλλάξουν. Τα παρακάτω tips-μυστικά-tricks, όπως θες μπορείς να τα πεις, είναι η λύση στο πρόβλημα μας. Μια και καλή όμως.

#1. Προετοιμασία

Από τους πιο συχνούς λόγους που χαλάει το eyeliner είναι επειδή το σημείο αυτό στο βλέφαρο είναι αρκετά λιπαρό. Για τον λόγο αυτό, για να μειώσεις την λιπαρότητα, πριν εφαρμόσεις το eyeliner ή το makeup, καθάρισε την περιοχή με ένα προϊόν ντεμακιγιάζ. Έπειτα, άπλωσε μια λεπτή στρώση foundation, λίγη διάφανη πούδρα και έπειτα το eyeliner. Αυτό θα κάνει το μακιγιάζ να μείνει σταθερό όλη μέρα.

#2. Το προϊόν

Είναι σημαντικό να επιλέξεις το σωστό προϊόν με το οποίο θα δημιουργήσεις ένα άψογο μακιγιάζ. Αν δεν μπορείς να τραβήξεις με ευκολία την γραμμή πάνω από το βλέφαρο, τότε απέφυγε τα eyeliner σε υγρή μορφή. Προτίμησε τα gel liners ή αυτά που είναι σε μορφή «στυλό» τα οποία υπόσχονται εύκολη εφαρμογή.

#3. Το τρικ

Ξέρω ότι αγαπάς το cat-eye μακιγιάζ, αλλά αυτή η γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού είναι και το πιο δύσκολο πράγμα αυτού του μακιγιάζ. Για να είσαι 100% σίγουρη λοιπόν, ότι θα εφαρμόσεις την τέλεια γραμμή, τότε απλά εφάρμοσε το… πατροπαράδοτο τρικ με το σελοτέιπ. Κόψε λοιπόν, ένα μικρό κομμάτι και κόλλησε στην άκρη του ματιού. Αφού στεγνώσει ΠΟΛΥ καλά, αφαίρεσε το σελοτέιπ και θα έχεις μια τέλεια ζωγραφισμένη γραμμή!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου όταν πάσχεις από ακμή

Οι κινήσεις που μπορείς να ακολουθήσεις για να αποφύγεις τον τραυματισμό του δερματικού φραγμού και τις μολύνσεις.

BEAUTY TIPS

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσεις τη ρετινόλη;

Το ενεργό συστατικό που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα έχει και αυστηρές οδηγίες χρήσης.

BEAUTY TIPS

Με τη δύναμη της ντομάτας: μια νόστιμη συνταγή σούπας που τονώνει το δέρμα

Πώς να την φτιάξετε και γιατί θα κάνει το πρόσωπό σας να λάμπει

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων