Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τα μυστικά της Jennifer Aniston για τέλεια μαλλιά

Πώς να αποκτήσεις και εσύ τα “Rachel hair” που πάντα επιθυμούσες!



Όταν πρωτοεμφανίστηκε στην δεύτερη σεζόν της σειράς Friends, με αυτό το fringed κοντό lob, ενσαρκώνοντας με επιτυχία τον ρόλο της καλομαθημένης Rachel Green, όλες οι γυναίκες στον κόσμο, έπαθαν πλάκα με τα μαλλιά της! Όλες ζητούσαν από τους hairstylists το λεγόμενο “The Rachel” aka ένα από τα πιο γνωστά πλέον κουρέματα, που μέχρι και σήμερα πολλές γυναίκες ακόμη ζητούν από τους κομμωτές τους.

Είναι, λοιπόν, αυτό το χτένισμα που έκανε την Aniston λίγο ακόμα πιο διάσημη και αυτή και τα μαλλιά της. Από τότε, όλες προσέχουμε τα μαλλιά της. Είναι κάτι σαν τον ιερό δισκοπότηρο της ομορφιάς! Μέχρι και σήμερα, τα μαλλιά της είναι πάντα άψογα.

Πώς γίνεται όμως αυτό και είναι πάντα τέλεια; Η ίδια έχει κατά καιρούς δώσει hints και αποκαλύψει μερικά από τα μυστικά της, συμβουλές που ακολουθεί πάντα και πιστά και που σίγουρα θα θέλεις να ακολουθήσεις και εσύ! Ιδού λοιπόν, ποια είναι αυτά!

Δεν λούζεται κάθε μέρα

Αποφεύγει να ταλαιπωρεί τα μαλλιά της σε καθημερινή βάση και λούζεται 2-3 φορές την εβδομάδα. Για να διατηρήσει τα μαλλιά της χωρίς λιπαρότητα και μοσχοβολιστά, χρησιμοποιεί ένα dry shampoo.

Αποφεύγει την θερμότητα

Όταν φτιάχνει μόνη τα μαλλιά της, αποφεύγει την πολύ θερμότητα. Τα στεγνώνει λοιπόν, με ένα σεσουάρ για μαλλιά. Ξεκινάει από τις ρίζες, στεγνώνοντάς τις καλά και αφήνει τα υπόλοιπα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά.

Κάνει υπομονή

Το τέλειο χρώμα στα μαλλιά δεν προκύπτει από την μια μέρα στην άλλη. Έτσι, με την συμβουλή του κομμωτή της, σταδιακά βελτιώνει το χρώμα το μαλλιών της για να φτάσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με τον τρόπο αυτό, δεν κάνει δραστικές αλλαγές στην απόχρωση που μπορεί να καταστρέψουν τελικά την τρίχα.

Επενδύει σε καλά προϊόντα

Η περιποίηση των μαλλιών που κάνει από μόνη περιλαμβάνει πάντα καλά προϊόντα για τα μαλλιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τα πιο ακριβά, απλά φροντίζει να επιλέγει και να επενδύει σε προϊόντα με αγνά συστατικά που θρέφουν την τρίχα, ανάλογα με τις ανάγκες της.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου όταν πάσχεις από ακμή

Οι κινήσεις που μπορείς να ακολουθήσεις για να αποφύγεις τον τραυματισμό του δερματικού φραγμού και τις μολύνσεις.

BEAUTY TIPS

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσεις τη ρετινόλη;

Το ενεργό συστατικό που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα έχει και αυστηρές οδηγίες χρήσης.

BEAUTY TIPS

Με τη δύναμη της ντομάτας: μια νόστιμη συνταγή σούπας που τονώνει το δέρμα

Πώς να την φτιάξετε και γιατί θα κάνει το πρόσωπό σας να λάμπει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;