Τα μυστικά της Jennifer Aniston για τέλεια μαλλιά - AllYou.gr

Search

Τα μυστικά της Jennifer Aniston για τέλεια μαλλιά

Πώς να αποκτήσεις και εσύ τα “Rachel hair” που πάντα επιθυμούσες!

22 Αυγούστου 2017

Όταν πρωτοεμφανίστηκε στην δεύτερη σεζόν της σειράς Friends, με αυτό το fringed κοντό lob, ενσαρκώνοντας με επιτυχία τον ρόλο της καλομαθημένης Rachel Green, όλες οι γυναίκες στον κόσμο, έπαθαν πλάκα με τα μαλλιά της! Όλες ζητούσαν από τους hairstylists το λεγόμενο “The Rachel” aka ένα από τα πιο γνωστά πλέον κουρέματα, που μέχρι και σήμερα πολλές γυναίκες ακόμη ζητούν από τους κομμωτές τους.

Είναι, λοιπόν, αυτό το χτένισμα που έκανε την Aniston λίγο ακόμα πιο διάσημη και αυτή και τα μαλλιά της. Από τότε, όλες προσέχουμε τα μαλλιά της. Είναι κάτι σαν τον ιερό δισκοπότηρο της ομορφιάς! Μέχρι και σήμερα, τα μαλλιά της είναι πάντα άψογα.

Πώς γίνεται όμως αυτό και είναι πάντα τέλεια; Η ίδια έχει κατά καιρούς δώσει hints και αποκαλύψει μερικά από τα μυστικά της, συμβουλές που ακολουθεί πάντα και πιστά και που σίγουρα θα θέλεις να ακολουθήσεις και εσύ! Ιδού λοιπόν, ποια είναι αυτά!

Δεν λούζεται κάθε μέρα

Αποφεύγει να ταλαιπωρεί τα μαλλιά της σε καθημερινή βάση και λούζεται 2-3 φορές την εβδομάδα. Για να διατηρήσει τα μαλλιά της χωρίς λιπαρότητα και μοσχοβολιστά, χρησιμοποιεί ένα dry shampoo.

Αποφεύγει την θερμότητα

Όταν φτιάχνει μόνη τα μαλλιά της, αποφεύγει την πολύ θερμότητα. Τα στεγνώνει λοιπόν, με ένα σεσουάρ για μαλλιά. Ξεκινάει από τις ρίζες, στεγνώνοντάς τις καλά και αφήνει τα υπόλοιπα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά.

Κάνει υπομονή

Το τέλειο χρώμα στα μαλλιά δεν προκύπτει από την μια μέρα στην άλλη. Έτσι, με την συμβουλή του κομμωτή της, σταδιακά βελτιώνει το χρώμα το μαλλιών της για να φτάσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με τον τρόπο αυτό, δεν κάνει δραστικές αλλαγές στην απόχρωση που μπορεί να καταστρέψουν τελικά την τρίχα.

Επενδύει σε καλά προϊόντα

Η περιποίηση των μαλλιών που κάνει από μόνη περιλαμβάνει πάντα καλά προϊόντα για τα μαλλιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τα πιο ακριβά, απλά φροντίζει να επιλέγει και να επενδύει σε προϊόντα με αγνά συστατικά που θρέφουν την τρίχα, ανάλογα με τις ανάγκες της.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!