3 τρόποι να ξεφορτωθείς τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια - AllYou.gr

Search

3 τρόποι να ξεφορτωθείς τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Εύκολα και γρήγορα tips για να εφαρμόσεις στο σπίτι!

23 Σεπτεμβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Και ποια γυναίκα δεν την ταλαιπωρούν οι μαύροι κύκλοι; Αυτά τα μαύρα, άτιμα σημάδια που…. σκάνε μύτη, κάθε φορά που είμαστε κουρασμένες ή λυπημένες και που ψάχνουμε κάθε δυνατό τρόπο να τα καλύψουμε με λίγο concealer.

Και οκέι, το concealer μπορεί να κάνει την δουλειά προσωρινά, αλλά τι κάνεις για να τους εξαφανίσεις τελείως; Γιατί υπάρχει τρόπος να ξέρεις! Και φυσικός τρόπος! Με φυσικά υλικά μπορείς εύκολα να εξαλείψεις τα μαύρα σημάδια και να μην ξαναχρειαστεί να εφαρμόσεις concealer ποτέ!

#1. Αμυγδαλέλαιο: Τέλεια εναλλακτική, για αυτές τις περιπτώσεις, ειδικά να σκεφτείς ότι το αμυγδαλέλαιο υπάρχει μέσα σε όλες τις ακριβές κρέμες ματιών. Λίγες σταγόνες στα δάχτυλα και κάνοντας απαλές κινήσεις στην περιοχή, πριν πέσεις για ύπνο. Δεν χρειάζεται να το ξεβγάλεις, μιας και λειτουργεί πολύ ενυδατικά στο δέρμα, και αυτό είναι που ουσιαστικά χρειάζεσαι για να φύγουν οι κύκλοι.

#Χυμός πατάτας: Οι πατάτες έχουν «ξανοιχτικές» ιδιότητες στο δέρμα. Τρίψε μια πατάτα και σούρωσέ την σε ένα μπολ, μέχρι να βγει ο χυμός της. Έπειτα αυτό τον χυμό, εφάρμοσε στα μάτια, με λίγο βαμβάκι. Άφησε το βαμβάκι πάνω στα μάτια για 10-15 λεπτά και έπειτα ξέπλυνε με νερό. Αυτός ο τρόπος αφαιρεί και τους μαύρους κύκλους, αλλά και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

#3. Ροδόνερο: Είναι τόσο θαυμάσιο για το δέρμα, μιας και έχει την ιδιότητα να το θρέφει και να το αναζωογονεί. Απλά, μούλιασε μερικά κομμάτια βαμβακιού σε λίγο ροδόνερο και άφησέ τα κάτω από τα μάτια, για 15 λεπτά. Το ροδόνερο έχει και βιταμίνη C που σημαίνει ότι αυτό θα προσφέρει ελαστικότητα στο δέρμα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!