Τα λάθη που κάνεις με το scrub - AllYou.gr

Search

Τα λάθη που κάνεις με το scrub

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις όταν κάνεις απολέπιση στο σπίτι!

23 Οκτωβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Όπως με όλα, το να κάνεις κάτι συνέχεια ή καθόλου, μπορεί να είναι καμιά φορά, κακό για εσένα. Αυτό ισχύει και για την απολέπιση του προσώπου! Ειδικά, όταν εφαρμόζεις αυτή την διαδικασία στο σπίτι.

Ενώ θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες, δεν πρέπει ποτέ να παραλείπουμε την απολέπιση, είναι σημαντικό να προσέχουμε, κάθε φορά που κάνουμε scrub.

Υπάρχουν λάθη που μπορεί να κάνουμε και αυτό να έχει ως αποτέλεσμα, να επιβαρύνουμε το δέρμα μας, να το «ενοχλήσουμε», μέχρι και να του δημιουργήσουμε προβλήματα στην υγεία της επιδερμίδας μας!

Ποια είναι αυτά λοιπόν; Διάβασέ τα παρακάτω!

#1. Δεν κάνεις απολέπιση συχνά (1-2 φορές την εβδομάδα)

#2. Κάνεις συνέχεια απολέπιση (είπαμε 1-2 φορές την εβδομάδα είναι αρκετές!)

#3. Δεν χρησιμοποιείς διαφορετικά scrub, ανάλογα τις εκάστοτε ανάγκες της επιδερμίδας σου ή ανάλογα με την σεζόν που διανύουμε

#4. Κάνεις απολέπιση ακόμα και αν έχεις ακμή ή σπυράκια (1 φορά την εβδομάδα είναι αρκετή για αυτές τις περιπτώσεις, χρησιμοποιώντας ένα πολύ «ελαφρύ» scrub)

#5. Δεν κάνεις απολέπιση γύρω από την περιοχή των ματιών (θα χρειαστείς ένα scrub ειδικό για την περιοχή, μιας και είναι πολύ ευαίσθητη)

#6. Χρησιμοποιείς ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ την ειδική βούρτσα για το scrub που ερεθίζει πολλές φορές το δέρμα (μία στο τόσο να την χρησιμοποιείς!)

#7. Δεν ενυδατώνεις το δέρμα μετά το scrub (με serum και ενυδατική κρέμα!)Ακολούθησε το allyou στο Instagram!