Να γιατί χαλάνε τα προϊόντα ομορφιάς σου - AllYou.gr

Search

Να γιατί χαλάνε τα προϊόντα ομορφιάς σου

Αποθήκευσε σωστά τα προϊόντα ομορφιάς σου και αύξησε την διάρκεια ζωής τους!

18 Νοεμβρίου 2017

Είτε χρειάζεσαι ενυδάτωση, είτε θέλεις να προλάβεις τις ρυτίδες από το να εμφανιστούν στο πρόσωπο ή απλά φοράς αντηλιακό, όπως όλες οι γυναίκες έτσι κι εσύ, έχεις έναν… αξιοπρόσεκτο αριθμό προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας στο σπίτι σου.

Αλλά που και πώς τα αποθηκεύεις; Γιατί έχει τεράστια σημασία αυτό να ξέρεις. Αν τα διατηρείς σε λάθος σημείο του σπιτιού είναι πολύ πιθανό μέχρι και να «σκοτώσεις» όλα τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν, έχοντας ως αποτέλεσμα να μην έχεις… αποτελέσματα!

Όσο υπερβολικό κι αν σου ακούγεται αυτό, ισχύει. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν;

Να ακολουθήσεις τα παρακάτω!

Κράτα τα μακριά από παράθυρα

Όλα τα προϊόντα ομορφιάς πρέπει να αποθηκεύονται σε σκιερό μέρος. Ο ήλιος καταστρέφει τα συστατικά των προϊόντων και τα κάνει λιγότερο αποτελεσματικά. Ειδικά, αυτά που είναι σε διάφανα μπουκάλια.

Μην τα αφήνεις στο μπάνιο

Η υγρασία που έχουν όλα τα μπάνια, είναι ο χειρότερος εχθρός των προϊόντων σου, ειδικά για τις κρέμες και τις μάσκες που είναι σε βαζάκια. Επίσης, είναι σημαντικό να προσέχεις και το σαμπουάν, το conditioner ή τα καθαριστικά προσώπου, καθώς αν τα έχεις κοντά στο ντους σου τότε μπορεί να αποκτήσουν βακτήρια ή μούχλα.

Διατήρησέ τα… δροσερά

Αποθηκεύοντας τα προϊόντα σου στο ψυγείο, αυξάνεις την διάρκεια ζωής τους, ειδικά αυτά με φυσικά συστατικά.

…Αλλά όχι παγωμένα!

Αν το ψυγείο σου έχει πολύ χαμηλή θερμοκρασία, όχι μόνο κάνει κακό στα τρόφιμα αλλά και στα προϊόντα ομορφιάς! Τα παγωμένα προϊόντα κάνουν τα συστατικά να «κόβουν» (ναι, όπως το αυγολέμονο) και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο δέρμα σου.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!