Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου άψογο όλο το βράδυ

3 τεχνικές που θα σου προσφέρουν αψεγάδιαστη όψη, μέχρι το πρωί!


Κέλλυ Νόβακ

Πόσες φορές σου έχει τύχει να πρέπει να… ξαναπουδράρεις την μύτη σου (όπως έλεγαν και στις παλιές ελληνικές ταινίες), όσο είσαι έξω, σε ένα μπαρ, σε ένα εστιατόριο κ.ο.κ. Ξέρω, πολλές. Όλες οι γυναίκες το κάνουμε αυτό, γιατί πολύ απλά χρειάζεται!

Το «άγχος» όμως αυτό, προσωπικά δεν το αντέχω. Αν θα γίνει λιπαρή η επιδερμίδα μου, αν θα «σπάει» το concealer ή η σκιά ματιών και δεν ξέρω τι άλλο ευτράπελο μπορεί να αντιμετωπίσουμε κατά την διάρκεια της βραδιάς.

Όλα αυτά σταματούν τώρα. Με την σωστή προετοιμασία όταν βαφόμαστε, όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και το μακιγιάζ μας να είναι άψογο για πολλές, πολλές ώρες!

#1. Primer

Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι επαγγελματίες μακιγιέρ χρησιμοποιούν primer στις διάσημες πελάτισσές τους, πριν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί. Είναι το απόλυτο προϊόν για να διατηρήσεις το μακιγιάζ άψογο όλο το βράδυ! Λίγη ποσότητα (λίγη!) πριν βάλεις το foundation, αρκεί για ένα σταθερό μακιγιάζ!

#2. Layers

Έχεις δει ποτέ tutorials στο IG ή το YouTube με γυναίκες να κάνουν “baking”; Όχι, δεν… ψήνουν κουλουράκια, αλλά μια βάση για ένα σταθερό μακιγιάζ! Ουσιαστικά, βάζεις πολύ πούδρα στο πρόσωπο, αφού έχεις βάλει την βάση και πιέζεις καλά στην επιδερμίδα. Άφησε μερικά λεπτά για να «κάτσει» η πούδρα και έπειτα κάνε πάααααρα πολύ καλό blend. Αυτό θα κάνει το foundation σου να μείνει στη… θέση του…!

#3. Blend

Μιας και είπα για blend, είναι ΠΟΛΥ σημαντικό να απλώνεις ΠΑΡΑ πολύ καλά τα προϊόντα του μακιγιάζ. Είτε βάζεις concealer, είτε foundation, είτε πούδρα, είτε κάνεις contour. Ένα καλό πινέλο ή beauty blender σε αυτή την περίπτωση θα γίνει ο σύμμαχός σου για ένα άψογο μακιγιάζ!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!