Skip to main content

BEAUTY TIPS

Green Freak: Βάλε το πράσινο χρώμα στα μακιγιάζ σου asap

Θα γίνουν όλες πράσινες από την ζήλεια μόλις δουν τα εκπληκτικά (πράσινα) μακιγιάζ σου!


Κέλλυ Νόβακ

Οι Ιρλανδοί που πρόσφατα γιόρτασαν το St. Patrick’s Day τα έβαψαν… πράσινα, και εγώ παίρνω την ευκαιρία να σου προτείνω να δεις το χρώμα αυτό… αλλιώς!

Σε ό,τι αφορά τις εμφανίσεις, οκ, ας πούμε ότι το πράσινο είναι κομματάκι εύκολο. Στο θέμα του μακιγιάζ όμως τι γίνεται;

Είτε πρόκειται γι’ αυτή την απόχρωση συγκεκριμένα, είτε για αντίστοιχα πιο τολμηρές, πολλές είναι οι γυναίκες που φοβούνται να την συμπεριλάβουν στις εμφανίσεις τους. Και λογικό, αν δεν ξέρουν πώς. Γιατί όντως μια απόχρωση σαν το πράσινο, μπορεί πολύ εύκολα να σε μετατρέψει από ένα όμορφο πρόσωπο, σε έναν όμορφο κλόουν!

Πολλοί makeup artists πάντως αγαπούν αυτό το χρώμα και πιστεύουν ότι μπορεί να προσφέρει πραγματικά ξεχωριστά looks, αρκεί να το χρησιμοποιήσουμε σωστά.

Η celebrity makeup artist Lottie Stannard, δήλωσε ότι είναι καλύτερο να ξεκινήσεις να την εφαρμόζεις στα μάτια και τα χείλη.

«Για όσες θέλουν ένα πιο διακριτικό πράσινο μακιγιάζ, τότε ο καλύτερος τρόπος είναι με μια πράσινη σκιά. Ανάμειξε μια πράσινη σκιά ματιών με πιο nude αποχρώσεις για να την ‘εξουδετερώσεις’. Αν θέλεις κάτι πιο τολμηρό τότε ολοκλήρωσε το πράσινο μακιγιάζ σου με μια χάλκινη μεταλλική σκιά, στην εσωτερική γωνία των ματιών. Αυτό είναι το τέλειο hack για να τονίσεις τα μάτια και να δημιουργήσεις ένα ombre εφέ».

Αν έχεις καφέ μάτια, προτίμησε μια σκούρα πράσινη απόχρωση για να τα αναδείξεις.

greenmakeup_01.jpg
 

Για τα χείλη μπορείς να δοκιμάσεις ένα μεταλλικό πράσινο κραγιόν για περισσότερο ενδιαφέρον ή να προτιμήσεις ένα σκούρο ματ για κάτι λίγο πιο διακριτικό.
 

greenmakeup_00.jpg
 

Όσον αφορά τα μπλε μάτια, μπορεί να «χαθούν» με μια πράσινη σκιά. Γι’ αυτό και εδώ μια πιο σκούρα απόχρωση θα τα φωτίσει. Αυτό ισχύει και για τα πράσινα μάτια.
 

greenmakeup_02.jpg 

Επίσης, ένας καλός τρόπος να συμπεριλάβεις το πράσινο στα μακιγιάζ σου είναι με μια πράσινη μάσκαρα η οποία θα τονίσει το βλέμμα και θα δημιουργήσει ξεχωριστά μακιγιάζ. Η Stannard προτείνει ότι για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, είναι καλύτερο η πράσινη μάσκαρα να εφαρμόζεται πάνω από μια στρώση μαύρης μάσκαρας, επικεντρώνοντας στις άκρες των βλεφαρίδων.

 greenmakeup_03.jpg

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα