Το αναπάντεχο hack που χρησιμοποιεί η Kim Kardashian για πλούσιες βλεφαρίδες - AllYou.gr

Search

Το αναπάντεχο hack που χρησιμοποιεί η Kim Kardashian για πλούσιες βλεφαρίδες

Η beauty guru μοιράζεται τα επτασφράγιστα μυστικά της!

21 Απριλίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Η καριέρα της είναι βασισμένη στο να δείχνει πάντα και παντού όμορφη και περιποιημένη. Είναι εύκολο να υποθέσει κανείς λοιπόν, ότι η Kim Kardashian γνωρίζει αρκετά πράγματα όσον αφορά την ομορφιά. Αυτό απέδειξε όταν ίδρυσε το δικό της beauty brand, το KKW Beauty.

Μέσα από το brand της έχει κυκλοφορήσει διάφορα προϊόντα ομορφιάς από contour sticks, σκιές ματιών, highlighters, μέχρι και concealers. Και είναι το τελευταίο προϊόν που χρησιμοποιεί όταν θέλει πλούσιες βλεφαρίδες!

Η ίδια λοιπόν, στο πρόσφατο post της για το blog της, δημοσίευσε ένα άρθρο όπου αποκαλύπτει 7 διαφορετικούς τρόπους χρήσης του concealer.  

Τα περισσότερα απ’ αυτά τα tips δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδιαβάσει ή δοκιμάσει ποτέ, αλλά υπάρχει ένα το οποίο μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Η ίδια λοιπόν, προτείνει την χρήση του concealer για να δώσουμε όγκο στις βλεφαρίδες! Η Kardashian λοιπόν, δηλώνει ότι όταν δεν έχει την αγαπημένη της volumizing μάσκαρα, ότι χρησιμοποιεί concealer για τις κάνει να δείχνουν πιο πλούσιες.

«Αν δεν έχεις εύκαιρη μια volumizing μάσκαρα, όπως αυτή που χρησιμοποιώ εγώ που κοστίζει 6 δολάρια, μπορείς να βάλεις στις βλεφαρίδες σου, λίγες στρώσεις concealer. Βάλε το concealer σε ένα μικρό πινέλο και άπλωσε κατά μήκος των βλεφαρίδων σου. Περίμενε να στεγνώσει και βάλε την μάσκαρα. Όγκος και μακριές βλεφαρίδες αμέσως!».

Τα περισσότερα concealer είναι σε υγρή αλλά παχιά μορφή κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πιο μεγάλων και πλούσιων βλεφαρίδων. Λατρεύουμε την διπλή χρήση των προϊόντων ομορφιάς, αλλά αυτό το hack μπορεί να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα αν δεν εφαρμόσεις λίγη μόλις ποσότητα. Ξεκίνα με φειδώ για να τεστάρεις το hack αυτό!

Κεντρική φωτό: Instagram @kimkardashianΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Hot αυτή τη στιγμή!