Έχεις ακμή; Η Kourtney Kardashian λέει ότι φταίει ο τρόπος που λούζεσαι - AllYou.gr

Search

Έχεις ακμή; Η Kourtney Kardashian λέει ότι φταίει ο τρόπος που λούζεσαι

Πώς; Τι; Αλήθεια τώρα;

14 Μαϊου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν την ίδια ρουτίνα, την ώρα του ντους: Σαμπουάν-ξέβγαλμα-conditioner- αφρόλουτρο-ξέβγαλμα. Η πιο εύκολη και αποτελεσματική ρουτίνα στο μπάνιο! Τι θα έκανες όμως, αν σου έλεγα ότι αυτή η ρουτίνα μπορεί να σου προκαλέσει ακμή;

Σύμφωνα με την Kourtney Kardashian, ο τρόπος που κάνουμε ντους όλη μας την ζωή, μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση σπυριών. Σε πρόσφατο post στο app της, η skincare expert, Christie Kidd εξήγησε πώς το να ξεπλένουμε το conditioner και το αφρόλουτρο την ίδια ώρα μπορεί να προκαλέσει ακμή, ειδικά στην πλάτη!

Η Kidd εξηγεί ότι το να ξεπλένεις το conditioner την ίδια ώρα με το αφρόλουτρο, μπορεί να αφήσει κατάλοιπα ελαίων στο πρόσωπο και την πλάτη. Και ενώ αυτά τα φυσικά έλαια είναι και ο λόγος που είναι τα μαλλιά σου απαλά και λαμπερά, δεν είναι καλά για το δέρμα και μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση σπυριών και να βουλώσει τους πόρους, όταν τα απορροφάει το δέρμα.

«Το να βάζεις conditioner στα μαλλιά και να πλένεις το σώμα παράλληλα μπορεί να προκαλέσει ακμή στην πλάτη. Πρώτα, όταν λούζεσαι σιγουρέψου ότι έχεις ξεπλύνει πολύ καλά όλο το προϊόν και έπειτα πιάσε τα μαλλιά σου με ένα κλιπ και πλύνε το σώμα σου».

Κεντρική φωτό: Instagram @kourtneykardashΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Hot αυτή τη στιγμή!