Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 tips για άψογα σγουρά μαλλιά το καλοκαίρι

Τι να προσέχεις για πάντα άψογα χτενίσματα!


Κέλλυ Νόβακ

Λατρεύουμε το καλοκαιράκι για πολλούς λόγους (τον ήλιο, τη θάλασσα, την ξεγνοιασιά). Παρόλα αυτά, εμείς που έχουμε φυσικά σγουρά μαλλιά σημαίνει ότι αυτή τη σεζόν έχουμε δύο βασικούς εχθρούς: την ζέστη και την υγρασία!

Pixel
Pixel

Αυτά τα δύο, πολλές φορές μας στερούν από το να έχουμε αψεγάδιαστες εμφανίσεις και από το να είναι οι μπούκλες μας ανάλαφρες, ελαστικές και να έχουν το τέλειο σχήμα!

Πρόσφατα λοιπόν, ο hairstylist της ηθοποιού Emmy Rossum, Arsen Gurgov μίλησε για το τι πρέπει να κάνουμε και να προσέχουμε τώρα το καλοκαίρι, με σκοπό να έχουμε τα τέλεια σγουρά μαλλιά!

#1. Μην αφήνεις τον/την κομμώτριά σου να σε κουρεύει με υγρά μαλλιά

Τα σγουρά μαλλιά θέλουν ειδική μεταχείριση όσον αφορά το κούρεμα και μόνο όταν είναι στεγνά μπορεί κανείς να δει την κανονική τους μορφή και μήκος. Είναι σωστότερο λοιπόν, να τα κουρεύεις όσο είναι στεγνά.

#2. Απέφυγε την θερμότητα

Η θερμότητα μπορεί να συμβάλλει στο να χάσει η μπούκλα το φυσικό τους σχήμα, όποτε απέφυγε να τα ισιώνεις πολύ ή να τα στεγνώνεις με σεσουάρ. Όταν λούζεσαι προτίμησε να στεγνώνουν φυσικά!

#3. Μη το παρακάνεις με το σαμπουάν

Πολλές φορές η υπερβολική χρήση του σαμπουάν είναι ο λόγος που φριζάρουν γιατί αφαιρούν όλα τα φυσικά έλαια που παράγουν τα μαλλιά. Για καλύτερη εφαρμογή, πιάσε τα μαλλιά σου σε μια αλογοουρά και άπλωσε σε αυτή το σαμπουάν. Έτσι, θα πάει το προϊόν ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά χωρίς να χρειαστεί να προσθέσεις παραπάνω!

Κεντρική φωτό: Instagram @emmy

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

2 tips για γερά και μακριά μαλλιά

Ακολούθησε τα και δες τα μαλλιά σου να αλλάζουν

BEAUTY TIPS

Ποια λάθη να αποφύγετε για να διατηρήσετε τη νεανικότητα των χεριών σας

Εάν τα χέρια σας γερνούν πιο γρήγορα από το υπόλοιπο δέρμα σας, μπορεί να κάνετε αυτά τα λάθη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

15 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Κωμωδίες, δραματικές ταινίες και ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που θέτουν τη μητρότητα και κάθε πτυχή της στο προσκήνιο.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο με κρεμώδες τυρί και πιπεριές στον φούρνο

Μια εύκολη κι απολαυστική συνταγή