Skip to main content

BEAUTY TIPS

Beauty works: Δες πόσο άλλαξε η Jennifer Aniston

Πώς η λαοφιλής ηθοποιός έφτασε να γίνει beauty icon 


Ζωή Γκόρου

 Λίγες ηθοποιοί που έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους από αμερικάνικα sitcoms έχουν καταλήξει στο σινεμά ή έχουν απολαύσει μια σημαντική συνέχεια στο Χόλυγουντ. Η Jennifer Aniston είναι μία από αυτές που τα κατάφεραν. Και όχι μόνο. Παντρεύτηκε τον Brad Pitt και κατάφερε να εξελιχθεί σε beauty icon.

Η γλυκιά Rachel Green που εγκαταλείπει τον συμβατικό γάμο που της έστησαν οι γονείς της για να καταλήξει, κλαίγοντας, στο σαλόνι του Νεοϋορκέζικου διαμερίσματος της φίλης της Μόνικα στα "Φιλαράκια" το 1994, μέχρι το τελευταίο επεισόδια της διάσημης σειράς το 2004, έχει αλλάξει ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσα hair look. H δε μεταμόρφωσή της είναι εκπληκτική.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, η Jennifer μεταμορφώθηκε  από μια κιουτ Αμερικανιδούλα της διπλανής πόρτας, σε μια ύπαρξη με έντονο σεξ απιλ.

Φταίει ο έρωτας; Δούλεψαν καλά οι stylists; Η πορεία, πάντως,  της Jennifer Aniston  στα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών έγινε με πολλή δουλειά , έτσι  ώστε να αναδειχθεί η εικόνα του σήμερα.

Γι'αυτό και την πάμε πολύ.

 


Guess my age. Στην αρχή της καριέρας της με το φυσικό της χρώμα μαλλιών και απροσδιόριστη ηλικία (είναι κάτω από 25). Αφήνουμε στην άκρη το outfit.


  
Από την ίδια περίοδο. Κάπως βελιτώνεται το πράγμα. Αρχίζει να βλέπει είναι ότι μια όμορφη κοπέλα που "κάτι" πρέπει να κάνει με τα μαλλιά της.

  

Πιάνει δουλειά στα "Φιλαράκια" και αυτό, αγαπημένες  μου, είναι το κούρεμα... (επικαλούμαι όσες έχουν ζήσει τα late 90's) ...ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ που ζητούσαν OΛΕΣ. Είχε το όνομα "Rachel" από το ρόλο της, έντονο φιλάρισμα και τον όγκο λάχανο στο πίσω μέρος. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί συνέβη αυτό. Οι κομμωτές πάντως όταν τους έλεγες "αυτό από τα φιλαράκια" απαντούσαν "ααα,ναι" και σου το έφτιαχαν.

  

Τόνοι βελτίωσης όσο πλησιάζουμε στo millenium. Ακόμα ένα medium κούρεμα της Rachel που γίνεται viral πριν από την εποχή των social media.

 
Η Jennifer εξελίσσεται.  Ο σινιόν κότσος παίρνει άριστα.
 
  

Στην Pitt εποχή μακραίνει τα μαλλιά της και τους κάνει πολλές, ξανθιές ανταύγιες. Πάει τρελά με το σχήμα του προσώπου τους. Το κρατάει. Δεν κρατάει τον Pitt, αλλά καλύτερα, γιατί τελικά η Jennifer είναι ατομάρα και ο Pitt λίγο προβληματικούλης.
 
  

Σε όλες τις εμφανίσεις μετά τα φιλαράκια φιγουράρει ως hairstyle icon. Τρέχουμε να γράψουμε λεζάντες για περίπου δέκα χρόνια κάτω από τα μαλλιά της Aniston ως wavy, sleek, τέλεια, χρυσαφένια κτλ.


      

Jennifer Aniston. Η γυναίκα που όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφη!

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;