Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το απόλυτο skin prep για το σώμα στις γιορτές

Κράτα σημειώσεις



Η περίοδος των εορτών ξεδιπλώνει τον καλύτερο μας εαυτό – θέλουμε να λάμπουμε, να έχουμε την πιο αψεγάδιαστη επιδερμίδα και την αυτοπεποίθηση στα ύψη! Δεν αρκεί όμως ένα glamorous outfit ή μία εντυπωσιακή παλέτα σκιών και highlighter για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εκείνο που θα μαγνητίσει τα βλέμματα, καθώς η σωστή προετοιμασία ξεκινάει από πολύ πιο πριν.

Λίγο πριν τις εμφανίσεις μας σε πάρτι και δείπνα εορταστικά, πρέπει να επικεντρωθούμε στην περιποίηση της επιδερμίδας μας, ειδικότερα αν πρόκειται να φορέσουμε κάποιο φόρεμα, τότε το body care θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητά μας.

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη βραδιά, ετοιμάσου για το πιο υπέροχο ντουζ ή μπάνιο της χρονιάς! Μετά το καθιερωμένο λούσιμο και τη χρήση μάσκας μαλλιών, αφιέρωσε περίπου 10 λεπτά στο σώμα, που συχνά παραβλέπουμε. Με το αγαπημένο σου αφρόλουτρο ήδη απλωμένο στο σώμα, ενεργοποίησε το πρωτοποριακό νέο λανσάρισμα της FOREO που έχει ήδη κάνει θραύση (δικαίως) : το LUNA BODY.

lunabodyforeo

 

Το πού θα προτιμήσεις να δώσεις έμφαση είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα, αναλόγως των στόχων σου για τη μεγάλη βραδιά – και του outfit σου. Σκοπεύεις να φορέσεις mini φόρεμα; Τότε δώσε έμφαση στα πόδια και χρησιμοποίησε την πρωτοποριακή συσκευή για να προάγει την άμεση διέγερση της μικροκυκλοφορίας και να απολεπίσει βοηθώντας στην λεμφική αποστράγγιση και στη βελτίωση της όψης των ποδιών.

Εάν από την άλλη σκοπεύεις να φορέσεις βαθύ ντεκολτέ, χρησιμοποίησε τη συσκευή στην περιοχή του στέρνου ώστε να το απολεπίσεις καλά και να βοηθήσεις την απορρόφηση της ενυδατικής lotion που θα εφαρμόσεις αργότερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου– Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακυρώνουν τις κοινές τους συναυλίες;

Γεωργιάδης: «Έγιναν ένα - δυο πραγματάκια που την ενόχλησαν»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική