Skip to main content

BEAUTY TIPS

5+1 red carpet updo για ειδικές περιστάσεις!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο επίσημο από ένα chic chignon για μια βραδινή έξοδο ή ένα γάμο! 



Κάνε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η ομορφιά σου δεν έλεγαν οι παλιοί; Αυτό ακριβώς.. Τα μαζεμένα μαλλιά αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, χαρίζουν κομψότητα στην εικόνα σου και είναι συνώνυμα μιας επίσημης εμφάνισης! Αν έχεις στο πρόγραμμα επίσημα καλέσματα, βραδινές εξόδους ή μερικά χριστουγεννιάτικα πάρτι που θέλεις να εντυπωσιάσεις, πάρε έμπνευση από τα πιο λαμπερά red carpet updo για να ζητήσεις από τον κομμωτή σου! 

 Photo Credits: @Getty Images

Lady Gaga- Γαλλική  Πλεξούδα

Το αγαπημένο χτένισμα των απανταχού 10 χρονων, και όχι μόνο μπορεί να είναι δύσκολο να δείξει πραγματικά επίσημο και λαμπερό. Ωστόσο μπορείς να το αναδείξεις όπως η Lady Gaga με μικρές πινελιές. Δημιούργησε ένα έντονο μακιγιάζ με τραβηγμένα μάτια και κόκκινα φλογερά χείλη, που θα απογειώσει το χτένισμά σου. Αν το χρώμα στις ρίζες σου είναι πιο σκούρο ακόμα καλύτερα καθώς η αντίθεση αυτή κάνει πιο δυναμικό το αποτέλεσμα. Δημιούργησε έναν απαλό κότσο στο κάτω μέρος για ένα πιο ενδιαφέρον hairstyle σε σύγκριση με την κλασσική κοτσίδα. 

Photo Credits: @Getty Images

Kate Middleton- Wavy art updo

Αν κάποιος κρατάει τα ηνία στα φανταχτερά περίτεχνα updo, αυτή είναι η Kate Middleton. Το όνομά της συνώνυμο με την κομψότητα αλλά και τα επίσημα θηλυκά χτενίσματα, δε θα μπορούσες να πάρεις περισσότερη έμπνευση από τις δικές της εμφανίσεις. Κάνε μια αναζήτηση στο google  και ξεκίνα να αποθηκεύεις. Επέλεξε ένα χαλαρό σινιόν με χοντρές μπούκλες και ανάδειξέ το με τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως λαμπερά τσιμπιδάκια και φιόγκους. Μην ξεχάσεις τη απαραίτητη δόση λακ για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα. 

Photo Credits: @Getty Images

Blake Lively- Girly messy updo

Εάν έχεις φυσικά μακριά και πυκνά μαλλιά, η ανεπιτήδευτη, ακατάστατη πλεξούδα μπορεί να είναι για εσένα για μια σούπερ επίσημη εμφάνιση. Ένα δροσερό girly look που μπορείς να κάνεις δικό σου εύκολα και απλά.  Τράβηξε τα μαλλιά σου προς τα πίσω, ψηλά στο κεφάλι και μετά κάνε μια απλή πλεξούδα μέχρι κάτω. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η απεριποίητη μορφή της οπότε μην ανησυχείς αν δεν αγγίζει την τελειότητα. 

Photo Credits: @Getty Images

Emma Stone- Χαλαρή κομψότητα

Ένα πλαϊνό updo τόσο χαλαρό που χαρίζει μια ακαταμάχητη εμφάνιση. Αυτό το look “δεν έχω προσπαθήσει και πολύ” μαζί με ένα λαμπερό χαμόγελο, είναι τόσο γοητευτικό και μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις και μόνη σου. Απόφυγε το συγκεκριμένο updo αν ο καιρός δεν στο επιτρέπει καθώς τα μαλλιά είναι ελαφρώς στερεωμένα στον αυχένα. Η ακατάστατη γοητεία τους θα γίνει απογοήτευση αν φυσάει πολύ ή χορεύεις ξέφρενα όλη τη νύχτα και όχι δεν το θέλουμε. Οπότε πρόσεξε το είδος της εκδήλωσης πριν το επιλέξεις. 

Photo Credits: @Getty Images

Margot Robbie- Romantic attitude

Ο χαμηλός κότσος δεν κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου, ωστόσο η Margot Robbie φαίνεται να μην ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Ελαφριοί χαλαροί κυματισμοί πλαισιώνουν ρομαντικά το πρόσωπο και χαρίζουν μια γοητευτική θηλυκή εμφάνιση. Τα μαλλιά στο πίσω μέρος είναι πρόχειρα πιασμένα χαμηλά στον αυχένα και ταιριάζουν ιδανικά με ένα σωρό φορέματα αλλά και tuxedo. 

Photo Credits: @Getty Images

Addison Rae- French style

Το αστέρι του TikTok κάνει πράξη την πιο hot τάση της σεζόν την επιστροφή των φιόγκων στα hairstyles. Ένας λεπτό μίνιμαλ μαύρος φιόγκος διακοσμεί ένα ρομαντικό updo με έξτρα όγκο.  Απλό, νεανικό και κοριτσίστικο look με παριζιάνικη γοητεία και chic χαρακτήρα. Ωρίμασέ το χαμηλώνοντας το ύψος των μαλλιών προς τον αυχένα, δώσε ακόμα περισσότερο όγκο στα μαλλιά με ένα dry shampoo ή ένα ειδικό προϊόν και δημιουργήσε ένα κλασσάτο μακιγιάζ με έντονα μάτια.  





Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου– Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακυρώνουν τις κοινές τους συναυλίες;

Γεωργιάδης: «Έγιναν ένα - δυο πραγματάκια που την ενόχλησαν»