Skip to main content

BEAUTY TIPS

Red Lips: Το μυστικό της Jennifer Lopez για τα «τέλεια» κόκκινα χείλη

Χρήσιμα star tips για να το καταφέρεις βήμα βήμα!



Η Jennifer Lopez γνωρίζει την ομορφιά καλύτερα από όλες! Και δικαίως λέει πως ένα από τα σπουδαία πράγματα στις γιορτές είναι να φοράς ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν. Στη συνέχεια επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενά της, μας δείχνει ακριβώς πώς γίνεται το δικό της αποτέλεσμα τόσο γεμάτο αγγίζοντας σχεδόν την τελειότητα μέσα σε λίγα βήματα!

 Σε ένα νέο Reel στο Instagram, η 54χρονη σταρ αποφάσισε να μοιραστεί μερικές εορταστικές συμβουλές ομορφιάς, συμπεριλαμβανομένου του κόλπου της για το τέλειο festive lip look. Η συμβουλή της; Να χρησιμοποιήσεις μια ουδέτερη απόχρωση στο περίγραμμα των χειλιών αντί για μια κόκκινη πριν περάσεις τη στρώση απο το επιθυμητό φλογερό κραγιόν σου.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

"Μερικοί πιστεύουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις ένα κόκκινο lip liner, αλλά εμένα δεν μου αρέσει” συνεχίζει η όμορφη λατίνα σταρ. “Νιώθω ότι πρέπει να είναι ουδέτερο, καθώς κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα και σαρκώδη”, είπε μοιράζοντας χρήσιμα beauty tips στο κλιπ της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου. Στο σύντομο video, φαίνεται να προτίμησε για το περίγραμμα ένα μολύβι πολυεργαλείο σε nude απόχρωση που χρησιμοποιείται για χείλη, μάτια και φρύδια.  

Το επόμενο βήμα; «Διάλεξε το αγαπημένο σου κόκκινο», συμβούλεψε η JLo. «Το βάζω στη μέση και μετά παίρνω ένα πινέλο για τα χείλη και απλώνω λεπτομερώς παντού και στις γωνίες». Αν και δεν μοιράστηκε την ακριβή της απόχρωση, η συσκευασία που φαίνεται να προτιμά αλλά και σε κάνει να σκέφτεσαι άλλα διάσημα κόκκινα χείλη που έχουν μείνει στην ιστορία όπως της Marilyn Monroe, της Gwen Stefani και της Taylor Swift έμοιαζε με NARS.

 

«Πάντα τα σχεδιάζω λίγο μεγαλύτερα όταν βάζω κόκκινο κραγιόν», πρόσθεσε, εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία να προωθήσει και μερικά προϊόντα JLo Beauty. 

"Αυτή τη σεζόν δεν πάω πουθενά χωρίς το Beso Balm μου. Αυτό θα ενισχύσει το αποτέλεσμα."

 Σύμφωνα με την JLo, το Beso Balm θα κρατήσει τα χείλη σου ενυδατωμένα και θα δείχνουν πιο γεμάτα. Στη συνέχεια, προτείνει να πάρεις ένα highlighter για να προσθέσεις λίγη μπρονζέ λάμψη στο κόκκαλο του φρυδιού. Τελειώνοντας η βραβευμένη με Grammy star πρόσθεσε πως «Αυτή είναι η κλασική μου εμφάνιση Jenny From the Block» και συνεχίζει!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

I say a little prayer for you: τα ψυχολογικά οφέλη της προσευχής

Η σχέση νου-ψυχής στο μικροσκόπιο της επιστήμης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.