Skip to main content

BEAUTY TIPS

Naked beauty: Κάνε μόνη σου το κομψό nude μανικιούρ της Beyonce!

Αν δεν είσαι της υπερβολής μην το φοβηθείς ακόμα και τώρα στις γιορτές!



 Οι επιλογές του μακιγιάζ και των outfit της Beyoncé τον τελευταίο καιρό έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό! Ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση στη μονοχρωμία! Η 42χρονη προτιμάει εδώ και καιρό πιο μονότονες εμφανίσεις επιλέγοντας ανάμεσα σε λαμπερά ασημί αλλά και απαλά κρεμ! Η τελευταία απόχρωση της επιλογής της; Ένα τέλειο απαλό ροζ, το οποίο φόρεσε πρόσφατα από την κορυφή μέχρι τα νύχια στην κυριολεξία, πίνοντας φανταχτερό κρασί με τον σύζυγό της Jay Z.

Σε μια νέα σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στο προσωπικό της account στο Instagram την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, η νικήτρια Grammy πόζαρε με vintage γυαλιά ηλίου και ένα καυτό σορτσάκι Prada με παγιέτες στα χρώματα του πάγου. Ενώ το outfit ελαμπε κάτω από τα φώτα όπως άλλωστε και το κεφάλι της μετά την πλατινέ αλλαγή στα μαλλιά της, το μανικιούρ της έγραφε τη δική του ιστορία μέσα στην απλότητά του. Αυτό το μανικιούρ μπορείς εύκολα και απλά να το κάνεις μόνη σου σπίτι αν δεν βρίσκεις ραντεβού ή χρόνο μέρες που είναι! 

Seventeen Studio Rapid Dry Longlasting Color 101 & Erre Due Exclusive 10 Yes! 

Ενώ η Beyoncé είναι  γνωστή για τις περίτεχνες τεχνικές που της αρέσει να χρησιμοποιεί στα νύχια της αυτή τη φορά έκανε μια έντονη στροφή στην απλότητα. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, η μητέρα 3 παιδιών και διάσημη queen της r&b, επέλεξε μια απαλή, nude-ροζ απόχρωση που ταίριαζε τέλεια με το ματ κραγιόν της. Τo σχήμα των νυχιών της ήταν αμύγδαλο και μεσαίου μήκους.Ένα σχήμα που δεν έχει αλλάξει εδώ και πάρα πολλούς μήνες καθώς φαίνεται να έχει βρει το ιδανικό για εκείνη. 

Opi Nail Lacquer Dulce de Leche & Seventeen Studio Rapid Dry Longlasting Color 134

Αν και η τραγουδίστρια δεν μοιράστηκε την ακριβή απόχρωση που χρησιμοποίησε, εμείς έχουμε μερικές ιδέες. Θα μπορούσε να είναι το γλυκό OPI κρεμώδες nude "Dulce de Leche", το 134 ή το 101 Studio Rapid Dry Longlasting Color by seventeen, ή το erre due exclusive 10 Yes!. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για τη Σουηδία η ελληνική αποστολή της Eurovision

Η χώρα μας διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, στις 9 Μαΐου στο Μάλμε

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

CELEBS

Πέθανε ο σκηνοθέτης και παραγωγός Τάκης Χατζόπουλος

Ήταν, μαζί με τον Λάκη Παπαστάθη, δημιουργός της σειράς «Παρασκήνιο»