Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης



Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner δεν μπορεί να περιγραφεί ως άτονη. «Σχεδόν το κάνω όσο πιο γρήγορα γίνεται», δήλωσε σε συνέντευξή της στη Vogue. «Οποιοδήποτε είδος περιποίησης δέρματος, κάθε είδους αυτοφροντίδα είναι σαν…». Κάνει έναν ήχο που προσεγγίζει τον κρότο ενός διαστημοπλοίου. Και μαζί με αυτό ήρθε η ώρα για blastoff.

Μετά από έναν διπλό καθαρισμό με το βάλσαμο Rationale και το καθαριστικό Neutrogena, που ακολουθείται από την απολέπιση με τα αγαπημένα της επιθέματα Ex, χτυπάει ελαφρά το Neutrogena Hydro Boost Hyaluronic Acid στο πρόσωπο και το λαιμό της. «Τυχαίνει να ξέρω για το υαλουρονικό οξύ», λέει η πρεσβευτής της Neutrogena. «Φέρνει και κλειδώνει την υγρασία στην επιφάνεια του δέρματός σας, έτσι προσθέτει μια στρώση προστασίας». Φτιάχνει το λαμπερό δέρμα της με ενυδατική κρέμα Neutrogena και αντηλιακό και μετά είναι έτοιμη για μακιγιάζ.

Αποκαλώντας το Westman Atelier Foundation Stick το «αγαπημένο της πράγμα», η στέλεχος της Once Upon a Farm θυμάται τα μαθήματα Zoom της εποχής της πανδημίας με τον κομμωτή Adir Abergel και την καλλιτέχνη μακιγιάζ Kara Yoshimoto Bua. «Θα με κορόιδευαν τόσο δυνατά γιατί δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε», θυμάται. «Αλλά το κατάλαβα και στην πραγματικότητα άλλαξε αυτό που ξέρω για το μακιγιάζ για πάντα». Όπως; «Τώρα γνωρίζω τη σημασία ενός μπρονζέ», ανακοινώνει επίσημα η Garner.

Παίρνει μια πινελιά μπρονζέ από την κρεμώδη φόρμουλα της Chanel, φροντίζοντας να ενσωματώσει λίγο από αυτήν στο λαιμό της. «Δεν θέλεις να φαίνεσαι χλωμός», ισχυρίζεται. Μόλις δώσει στα μάτια και στα μάγουλά της μια ηλιόλουστη λάμψη, η Garner είναι στην ευχάριστη θέση να δει ότι «ζωντανεύει» - αλλά είναι έτοιμη για λίγο περισσότερο χρώμα.

Ακολουθεί το ρουζ πολλαπλών χρήσεων της Stila, το οποίο εφαρμόζει με μικρή συγκράτηση. «Είναι το πρόσωπό μου – θα κάνω πάρτι αν θέλω», λέει η σταρ του Alias πριν πάρει το μολύβι φρυδιών Chanel που είναι περήφανη να το αποκαλεί «φίλη». Αν και παλιά είχε «πολλά φρύδια, εγώ δεν έχω τόσα πολλά πια», εξηγεί. «Πρέπει να τα βοηθήσω λίγο».

Επειδή αισθάνεται «φανταχτερή» για τη Vogue, η Garner σφίγγει τις βλεφαρίδες της χρησιμοποιώντας το αγαπημένο της εργαλείο για τη δουλειά: το Surratt Relevée Lash Curler. Ακολουθούν μερικές επιμηκυνόμενες πινελιές της μάσκαρα του Westman Atelier, ακολουθούμενες από μια «απόλαυση» με γαλλική προέλευση. «Μου αρέσει πολύ ένα κραγιόν Hermès», λέει η ιθαγενής του Τέξας με ένα αναιδές ύφος. «Μην το πεις στη μαμά μου!»

Αφού μπήκε κρυφά στο πολυτελές χείλος της, η Garner βάζει jet black eyeliner. «Κάνεις πρώτα τη μάσκαρα, έμαθα, και μετά αυτό σου λέει πού πρέπει να πάει η υγρή επένδυση», μοιράζεται.

Μετά από μερικά spritzes Byredo Gypsy Water, η αυτοαποκαλούμενη «Virtue girlie» ανεβαίνει στα μαλλιά της. Χρησιμοποιεί το Healing Oil της μάρκας για να σφραγίσει τα άκρα και να εξημερώσει τα πτερύγια, αφιερώνοντας λίγο χρόνο για να εκτιμήσει το άρωμα του λαδιού. «Θα σε κάνει να μυρίζεις σαν αγγελούδι», ομολογεί.

Αφού συνδύασε το μακιγιάζ της με ένα υγρό pon, η Garner δίνει μια τελευταία συμβουλή. «Αν θέλετε να έχετε αυτοεκτίμηση, κάντε αξιόλογα πράγματα», ενθαρρύνει. «Εστιάστε περισσότερο από μέσα. Εστιάστε σε αυτό που κάνετε για τους άλλους ανθρώπους». Φυσικά, τα αξιόλογα προϊόντα ομορφιάς δεν βλάπτουν ποτέ. «Τώρα έχεις δει τα μυστικά ομορφιάς μου, όπως είναι», λέει, υπογράφοντας με ένα φιλί.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη