Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

BEAUTY WEEKEND VIBES

Sleep over με τις κολλητές με πολύ pampering γιατί σας αξίζει!

Κάνε τη βραδιά σας πιο ενδιαφέρουσα με αυτές τις beauty ιδεες



Το τέλος της εβδομάδας είναι πάντοτε μια πολύ καλή ευκαιρία για να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να ξεκουραστείς, να γεμίσεις μπαταρίες, να απολαύσεις μερικές χαλαρές στιγμές και φυσικά να συναντήσεις τις φίλες σου! Και ποιος είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να περάσετε απο κοινού τον ελεύθερο χρόνο σας; Ξέχνα τα εστιατόρια, τα μπαράκια ή τα μπουζούκια και δώσε έμφαση στα απλά πράγματα που θα σας κάνουν χαρούμενες και θα σας επιτρέψουν να φροντίσετε τον πολύτιμο εαυτό σας, όπως το sleep over. 

Pixel

Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου συνήθειες, αλλά και κάτι το οποίο θα έχεις σίγουρα πετύχει στο σενάριο κάποιας ταινίας. Πιτζάμες, πίτσα, ποπ κορν, μια καλή ταινία και ένα καλό κρασί συνθέτουν το σκηνικό της ιδανικής βραδιάς για μια κοριτσοπαρέα που έχει τη διάθεση για κους κους, γέλιο και διασκέδαση στο σπίτι. 

pexels.com

 

Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και το self pampering το οποίο εγώ προτείνω κάθε φορά στις κολλητές μου όταν μαζευόμαστε σε ένα σπίτι. Ως beauty editor άλλωστε, πώς θα μπορούσα να ξεφύγω από αυτό που αποτελεί εγγύηση για την χαλάρωση και την ευτυχία μιας γυναίκας; 

Pixel

Απόψε λοιπόν τα έχω όλα έτοιμα για άλλο ένα sleep over που θα μείνει αξέχαστο. Στο beauty bag μου βάζω όλα όσα ξέρω ότι θα ευχαριστήσουν και θα ενθουσιάσουν τις κολλητές μου, προϊόντα που θα φροντίσουν την επιδερμίδα σε βάθος και θα δώσουν άρωμα στη βραδιά. 

pexels.com

 

Κάπως έτσι, το δικό μας sleep over με τις κολλητές γίνεται μια ιεροτελεστία ομορφιάς που ξεκινάει με έναν καλό καθαρισμό προσώπου από το σπίτι και την ώρα του κρασιού παίρνει σειρά η ενυδατική και θρεπτική Sheet Mask Coconut από τα Sephora που είναι του ονείρου. 

Την ώρα του κους κους δοκιμάζουμε πάντα νέα προϊόντα που έχουν μόλις κυκλοφορήσει. Σε αυτό οι κολλητές μου είναι αρκετά τυχερές αφού έχουν εμένα να τους λέω όλα τα νέα από πρώτο χέρι. Στην αποψινή beauty bag έχω προσθέσει το νέο άρωμα του οίκου Jo Malone London, Ginger Biscuit Cologne με συσκευασία εμπνευσμένη από το gingerbread, για να αρχίσουμε να μπαίνουμε σιγά - σιγά και στο κλίμα των γιορτών. Αυτό το άρωμα έχει σύνθεση από τζίντζερ, μοσχοκάρυδο και κανέλα σε έναν συνδυασμό λιωμένης καραμέλας και καβουρδισμένου φουντουκιού. 

Η βραδιά θα κλείσει με hair treatment και αγαπημένες girly πλεξούδες που θα φτιάξουμε η μια στην άλλη, αφού πρώτα εφαρμόσουμε στα μήκη των μαλλιών μας το Λάδι Θρέψης & Επανόρθωσης με Argan και Ελιά από την Apivita, το οποίο προσφέρει στην τρίχα τη χαμένη ζωντάνια και αποτελεί μια πολυτελή θεραπεία αναδόμησης και επανόρθωσης για το σπίτι.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY WEEKEND VIBES

Το τέλειο tip για να δώσεις λάμψη στο σημερινό σου χτένισμα

Το προϊόν που πρέπει να εφαρμόζεις 

BEAUTY WEEKEND VIBES

Η καλύτερη DIY ενυδατική κρέμα για το χειμώνα

Αν έχεις ξηρό δέρμα αυτήν την περίοδο, δοκίμασε την super κρέμα προσώπου που προσφέρει ενυδατωση και θρέψη στην επιδερμίδα 

BEAUTY WEEKEND VIBES

Το μανικιούρ της Chiara Ferragni είναι η πιο γιορτινή ιδέα για τα νύχια

Μπλε και χρυσό συνδυάζονται άψογα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου