Skip to main content

BEAUTY WEEKEND VIBES

3 βήματα για να δημιουργήσεις την τέλεια εμπειρία spa στο σπίτι

Ό,τι πιο ιδανικό για να χαλαρώσεις το Σαββατοκύριακο 



Το spa αποτελεί πάντοτε μια πολύ καλή ιδέα για χαλάρωση, ευεξία και αναζωογόνηση. Στα περισσότερα κέντρα θα βρεις μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες που αφορούν στο σώμα και στη φροντίδα του κυριολεκτικά από την κορυφή έως τα νύχια. Όμως, λίγο το γεγονός ότι κοστίζει κάποια χρήματα για να απολαύσεις μια υπηρεσία, λίγο το ότι μπορεί να μην έχεις και τόσο ελεύθερο χρόνο, κάνουν το ραντεβού δύσκολη υπόθεση.

Pixel

Αυτό βέβαια μέχρι... σήμερα. Καθώς εμείς λατρεύομε το spa, μοιραζόμαστε μαζί σου 3 απλά βήματα για να δημιουργήσεις την τέλεια εμπειρία spa στο σπίτι, να κάνεις ζεν και να προσφέρεις στον εαυτό σου την ευχαρίστηση που χρειάζεται. 

Απογείωσε το μπάνιο σου 

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να χαλαρώσει το σώμα αλλά και το πνεύμα σου; Με ένα ζεστό μπάνιο στην μπανιέρα φυσικά! Άφησε τις δουλειές του σπιτιού για λίγο στην άκρη, βάλε στο αθόρυβο το κινητό σου, απενεργοποίησε τηλεόραση και λάπτοπ, γέμισε την μπανιέρα σου με ζεστό νερό, πρόσθεσε άλατα μπάνιου ή bath bombs ή ένα αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σου και βυθίσου στο νερό. Συνδύασε την εμπειρία του μπάνιου με μια μάσκα προσώπου που θα προσφέρει φουλ ενυδατωση στην επιδερμίδα. 

Pixel

Πραγματοποίησε ενα dry brushing session 

Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στην περιποίηση του δέρματος. Το dry brushing, η απολέπιση που πραγματοποιείται με σκληρή βούρτσα η οποία είναι στεγνή, είναι μια αγαπημένη συνήθεια διάσημων γυναικών για λεία και λαμπερή επιδερμίδα. 

Επίσης, το dry brushing αυξάνει την κυκλοφορία του δέρματος και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. 

Φρόντισε τα χέρια σου με ένα μασάζ 

Η περίοδος της καραντίνας και η συχνή χρήση του αντισηπτικού μας υπενθύμισε πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε τα μικρόβια αλλά και πόσο σημαντική είναι η φροντίδα των χεριών. Καθημερινά τα ταλαιπωρείς κάνοντας δεκάδες δουλειές, γιατί να μην τους προσφέρεις την περιποίηση που τους αξίζει; Θα χρειαστείς ένα μόνο λεπτό από τον χρόνο σου για να κάνεις ένα απολαυστικό μασάζ χεριών με μια κρέμα για βαθιά ενυδατωση και θρέψη της επιδερμιδας. Επίλεξε μια που να έχει στη σύνθεση της shea butter, ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστατικά.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY WEEKEND VIBES

Το τέλειο tip για να δώσεις λάμψη στο σημερινό σου χτένισμα

Το προϊόν που πρέπει να εφαρμόζεις 

BEAUTY WEEKEND VIBES

Η καλύτερη DIY ενυδατική κρέμα για το χειμώνα

Αν έχεις ξηρό δέρμα αυτήν την περίοδο, δοκίμασε την super κρέμα προσώπου που προσφέρει ενυδατωση και θρέψη στην επιδερμίδα 

BEAUTY WEEKEND VIBES

Το μανικιούρ της Chiara Ferragni είναι η πιο γιορτινή ιδέα για τα νύχια

Μπλε και χρυσό συνδυάζονται άψογα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου