Skip to main content

BEAUTY WEEKEND VIBES

Πώς θα χαρίσεις έξτρα ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου τις ημέρες που έχει τσουχτερό κρύο

Αυτή η DIY μάσκα είναι σωτήρια



Οι μετεωρολόγοι μας είχαν προειδοποιήσει για την πτώση της θερμοκρασίας αυτό το Σαββατοκύριακο, η οποία θα μας έδινε έτσι και μια πρώτη αίσθηση του τι εστί χειμώνας. Βγάλαμε τα χοντρά πανωφόρια μας, βάλαμε ακόμα και τα κασκόλ μας πάνω από το φούτερ μας, όμως μαζί με όλα αυτά που κάνουμε για να προσφέρουμε ζεστασιά στον εαυτό μας, οφείλουμε να φροντίσουμε και την επιδερμίδα μας.

Pixel

Τι χρειάζεται λοιπόν η επιδερμίδα αυτές τις ημέρες; Φυσικά, ένα boost ενυδάτωσης για να μην αντιμετωπίσεις ξηρότητα και τα συμπτώματα που αυτή φέρνει, όπως οι κοκκινίλες στο πρόσωπο και το τσούξιμο.

Ένας φυσικός τρόπος για να χαρίσεις έξτρα ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου τις ημέρες που έχει τσουχτερό κρύο, όπως συμβαίνει με το Σαββατοκύριακο που διανύουμε, είναι να φτιάξεις μια πλούσια και απολαυστική μάσκα προσώπου με αβοκάντο. Η συγκεκριμένη συνταγή που σου προτείνουμε είναι γεμάτη από αντιοξειδωτικά συστατικά και προβιοτικά τα οποία ενισχύουν την υγεία της επιδερμίδας και επαναφέρουν τη λεία υφή και την λάμψη της.

Pixel

Για να δημιουργήσεις αυτήν τη μάσκα θα χρειαστείς μισό ώριμο αβοκάντο και ¼ του φλιτζανιού γιαούρτι, μια κουταλιά μέλι manuka και 1 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά, συστατικό που καταπολεμά τον ερεθισμό στην επιδερμίδα. Αφού συγκεντρώσεις αυτά τα υλικά, ανακάτεψε τα καλά για να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα και άπλωσε στην επιδερμίδα τη μάσκα. Άφησε την να δράσει για πέντε με δέκα λεπτά και έπειτα μπορείς να την ξεβγάλεις με χλιαρό νερό και να σκουπίσεις το πρόσωπό σου ταμποναριστά με μια πετσέτα.

Η διαδικασία είναι τόσο απλή αλλά και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY WEEKEND VIBES

Το τέλειο tip για να δώσεις λάμψη στο σημερινό σου χτένισμα

Το προϊόν που πρέπει να εφαρμόζεις 

BEAUTY WEEKEND VIBES

Η καλύτερη DIY ενυδατική κρέμα για το χειμώνα

Αν έχεις ξηρό δέρμα αυτήν την περίοδο, δοκίμασε την super κρέμα προσώπου που προσφέρει ενυδατωση και θρέψη στην επιδερμίδα 

BEAUTY WEEKEND VIBES

Το μανικιούρ της Chiara Ferragni είναι η πιο γιορτινή ιδέα για τα νύχια

Μπλε και χρυσό συνδυάζονται άψογα

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Φεστιβάλ Καννών: Οι 12 πιο λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Ποια σύνολα κέρδισαν μέχρι στιγμή τις καλύτερες εντυπώσεις

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Honey Honey – Παγκόσμια Ημέρα Μελιού

Γιορτάζουμε τις μέλισσες, τις προστατεύουμε και τιμάμε τα πολύτιμα δώρα τους