Skip to main content

BEAUTY WEEKEND VIBES

3 θεραπείες ομορφιάς τις οποίες αξίζει να ανακαλύψεις σήμερα

Ο ιδανικός οδηγός για να είσαι λαμπερή την περίοδο των γιορτών



 Λίγο πριν από τις γιορτές, όλες οι γυναίκες βρισκόμαστε σε μια αναζήτηση θεραπειών και υπηρεσιών ομορφιάς που θα μας ανανεώσουν εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, μιας και θα ανεβάσουν τη διάθεσή μας στα ύψη. Εμείς σου προτείνουμε σήμερα που είναι Κυριακή, να απολαύσεις μια κούπα ζεστή σοκολάτα ή ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ και να διαβάσεις λίγα πράγματα για τρεις μοναδικές και πολύ in θεραπείες ομορφιάς που αξίζει να δοκιμάσεις.

Pixel
Pixel

Μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες ομορφιάς στα κέντρα δερματολόγων και αγαπημένη συνήθεια των celebrities, είναι το Ηydrafacial. Τι το κάνει τόσο ξεχωριστό και τόσο θαυματουργό; Πρόκειται για μια θεραπεία η οποία προσφέρει άμεσα μια νεανική και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Έχει τριπλή δράση και χρειάζονται μόνο τριάντα λεπτά για να δεις τη διαφορά. Το Hydrafacial πραγματοποιεί έναν βαθύ καθαρισμό χωρίς να απαιτεί χρόνο αποθεραπείας και αναζωογονεί άμεσα την επιδερμίδα. Στην ουσία αυτή η θεραπεία είναι ο συνδυασμός τριών γνωστών θεραπειών: πρώτα γίνεται ο καθαρισμός και το peeling, έπειτα απομακρύνεται το σμήγμα με ανώδυνο τρόπο και τέλος, εγχύονται στην επιδερμίδα συστατικά ενυδάτωσης και αντιοξειδωτικής προστασίας. Το πρόσωπο δείχνει αμέσως πιο νεανικό, λαμπερό και ξεκούραστο, ό,τι δηλαδή χρειάζεσαι για την περίοδο των γιορτών!

Λεία, λαμπερή και απαλή επιδερμίδα δεν χρειάζεσαι μόνο στην περιοχή του προσώπου, αλλά όλου του σώματος. Για το λόγο αυτό, η αποτρίχωση με laser είναι ένα ραντεβού που δεν πρέπει να αμελήσεις. Ποια υπηρεσία όμως να επιλέξεις; Το Laser αλεξανδρίτη με μήκος κύματος 755nm, απορροφάται επιλεκτικά από την μελανίνη, θερμαίνει την τρίχα και την ρίχνει ,αφήνοντας ανέπαφα τα γύρω κύτταρα. Η επιδερμίδα παράλληλα προστατεύεται, ενώ η διαδικασία δεν είναι τόσο επώδυνη όσο φαντάζεσαι.

Τέλος, μην ξεχνάς ένα από τα σημαντικότερα σημεία του προσώπου, δηλαδή τα φρύδια. Το PMU (Permanent Make Up) φρυδιών θα σου δώσει το τέλειο σχήμα, αυτό ακριβώς που ονειρεύεσαι. Το PMU φρυδιών πραγματοποιείται με ένα στυλό όπου στην άκρη του τοποθετείται μια πολύ λεπτή βελόνα η οποία δονείται (ανεβοκατεβαίνει), όπως μια μηχανή που γαζώνει, με αποτέλεσμα οι χρωστικές ουσίες να μπαίνουν στην ανώτερη στοιβάδα του δέρματος, ζωγραφίζοντας λεπτά τριχάκια. Η μέθοδος αυτή εμφυτεύει τη χρωστική ουσία πιο βαθιά, τα φρύδια γίνονται πιο γεμάτα και ομοιογενή και το αποτέλεσμα, το οποίο δείχνει απόλυτα φυσικό, διαρκεί 1 με 1,5 χρόνο.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY WEEKEND VIBES

Το τέλειο tip για να δώσεις λάμψη στο σημερινό σου χτένισμα

Το προϊόν που πρέπει να εφαρμόζεις 

BEAUTY WEEKEND VIBES

Η καλύτερη DIY ενυδατική κρέμα για το χειμώνα

Αν έχεις ξηρό δέρμα αυτήν την περίοδο, δοκίμασε την super κρέμα προσώπου που προσφέρει ενυδατωση και θρέψη στην επιδερμίδα 

BEAUTY WEEKEND VIBES

Το μανικιούρ της Chiara Ferragni είναι η πιο γιορτινή ιδέα για τα νύχια

Μπλε και χρυσό συνδυάζονται άψογα

Προτεινόμενα

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα

FASHION NEWS

Τι φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα στην καθηλωτική της εμφάνιση στoν Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2024;

Η στυλιστική επιλογή της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα έκλεψε τις εντυπώσεις

ASK THE EDITOR

7 ρουζ σε ροζ απόχρωση για το απόλυτο healthy glow της άνοιξης

Η ροζ απόχρωση στα ζυγωματικά είναι το απόλυτο trend της σεζόν