Φτιάξε το δικό σου highlighter με μόλις 2 υλικά - AllYou.gr

Search

Φτιάξε το δικό σου highlighter με μόλις 2 υλικά

Η diy συνταγή που θα δώσει… φως στην ζωή σου!

25 Δεκεμβρίου 2016

Προσωπικά, εδώ και 1-2 χρόνια, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς highlighter. Είναι το προϊόν ομορφιάς που ακόμη και όταν δεν θέλω να βαφτώ, θα χρησιμοποιήσω μόνο αυτό, για να δώσω μια –κυριολεκτικά- φυσική λάμψη στο πρόσωπό μου.

Όταν λοιπόν «ξέμεινα» κάποια στιγμή από το καθιερώμενο highlighter που χρησιμοποιώ, αναζήτησα μια συνταγή εύκολη που να μπορώ να κάνω μόνη μου, με προϊόντα που υπάρχουν ήδη στο νεσεσέρ μου! Η παρακάτω συνταγή highlighter, κατέληξα ότι είναι η πιο εύκολη και αποτελεσματική (έχοντας ήδη δοκιμάσει μερικές άλλες πριν) και η οποία όχι μόνο θα δώσει ένα παρόμοιο αποτέλεσμα με ένα highlighter του εμπορίου, αλλά αποτελείται και από μόλις δύο υλικά!

Θα χρειαστείς:

Μια σκιά ματιών με λίγη λάμψη σε ανοιχτόχρωμη ή nude απόχρωση

1 κ.σ κρέμα προσώπου

Εκτέλεση: Σε ένα γουδί λιώσε την σκιά ματιών. Η ποσότητα που θα βάλεις από την σκιά εξαρτάται από εσένα και πόσο έντονο αποτέλεσμα λάμψης θέλεις. Έπειτα πρόσθεσε την κρέμα προσώπου και ανακάτεψε με μια οδοντογλυφίδα. Άδειασε το μείγμα σε ένα δοχείο και αποθήκευσε το highlighter σε δροσερό μέρος. Χρησιμοποίησε απλώνοντας στο πρόσωπο με ένα πινέλο.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης