Skip to main content

DO IT YOURSELF

6 tips για ένα απόλυτα φυσικό μακιγιάζ

Η τάση του “no make up” μακιγιάζ και τι να κάνεις για να την εφαρμόσεις άψογα!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι εδώ και μερικές σεζόν που η τάση του “no make upmakeup, είναι μια που πολλές γυναίκες φαίνεται να αγαπούν. Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την λογική, καθώς μπορεί κανείς με «λίγα και καλά», να αναδείξει απλά τα φυσικά του χαρακτηριστικά.

Τα παρακάτω 6 tips λοιπόν θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις και εσύ ένα άψογα φυσικό μακιγιάζ, χωρίς να χρειαστεί να χάνεις πολύ χρόνο μπροστά από τον καθρέφτη!

#1. Το βασικότερο βήμα είναι η ενυδάτωση. Αν θέλεις ένα πραγματικά λαμπερό αποτέλεσμα, τότε πρέπει να ενυδατώσεις τέλεια την επιδερμίδα σου.

#2. Αντικατέστησε το foundation με μια BB Crème η οποία θα προσφέρει ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα θα καλύψει τυχόν σημάδια του προσώπου. Επίσης, θα σε διατηρεί άκρως ενυδατωμένη, που όπως σου είπα και πριν είναι από τα βασικά στοιχεία για ένα φυσικό μακιγιάζ.

#3. Επένδυσε στα φρύδια σου με ένα καλό μολύβι στην σωστή απόχρωση και που θα προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα σε αυτά. Είναι σημαντικό να τα χτενίζεις πάντα με ένα spoolie (ειδικό βουρτσάκι) και να κάνεις μικρές και κοφτές γραμμές και κινήσεις όταν τα βάφεις, μιμώντας τις φυσικές σου τρίχες.

#4. Όταν είναι να χρησιμοποιήσεις μια σκιά ματιών, προτίμησε μια, ένα τόνο πιο σκούρα από το δέρμα σου. Έτσι θα έχεις ένα απόλυτα φυσικό look.

#5. Φρόντισε να είσαι φειδωλή με το ρουζ και να μην βάζεις πάρα πολύ. Προτίμησε καλύτερα ένα κρεμώδες ρουζ σε μια απαλή απόχρωση, που απλώνεται πολύ πιο εύκολα στην επιδερμίδα.

#6. Και η ενυδάτωση συνεχίζεται… Αυτή την φορά στα χείλη. Αυτό σημαίνει ότι και τα χείλη σου πρέπει να είναι πάντα ενυδατωμένα με την χρήση ενός lip balm. Αν θέλεις να δώσεις και λίγο χρώμα σε αυτά, προτίμησε ένα ενυδατικό κραγιόν σε μια παστέλ ροζ / κόκκινη απόχρωση. 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Φτιάξε μόνη σου το πιο ανοιξιάτικο άρωμα μαλλιών

Για μαλλιά που μυρίζουν υπέροχα όλη μέρα 

DO IT YOURSELF

8 tips για να διαλέξεις το άρωμά σου

Τι να έχεις στο μυαλό σου αν θέλεις να διαλέξεις ένα νέο άρωμα που θα σε συντροφεύει στην καθημερινότητά σου.

DO IT YOURSELF

Εύκολο diy lip scrub για χείλη λαμπερά κι υγιή

Μια φυσική θεραπεία ομορφιάς που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια