Skip to main content

DO IT YOURSELF

Το μακιγιάζ της Jasmine Sanders σου δείχνει πώς να μεταβείς από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο

Αλλαγή εποχής τώρα, με μία μόνο κίνηση.


Κέλλυ Νόβακ

Μετά από ένα εκπληκτικό καλοκαίρι, όπου αντικρύζαμε το απέραντο γαλάζιο των ελληνικών θαλασσών και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, μας είναι καμιά φορά δύσκολο να γυρίσουμε στην… πραγματικότητα.

Και ακόμη πιο δύσκολο, φαντάζει το γεγονός ότι πρέπει σιγά-σιγά να πούμε «αντίο» στην καλοκαιρινή σεζόν και να υποδεχτούμε το φθινόπωρο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το υποδεχτούμε και στις εμφανίσεις μας! Και ειδικά, όσον αφορά τα θέματα της ομορφιάς.

Τα μακιγιάζ μας είναι αυτά νομίζω που τελικά «επηρεάζονται» περισσότερο από την νέα σεζόν. Είναι αυτά που πρέπει να… μεταποιήσουμε και να φέρουμε στα μέτρα του φθινοπώρου!

Το μοντέλο Jasmine Sanders πάντως, βρήκε για εμάς τον πιο ομαλό τρόπο να μεταβούμε από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο! Αρκεί, μια κίνηση ματ και όλα θα έχουν και πάλι νόημα!

Η ίδια λοιπόν, συνδύασε το ηλιοκαμένο δέρμα της, με μια άκρως φθινοπωρινή απόχρωση κραγιόν. Μια σκούρα μπορντό απόχρωση ήταν αυτή που επέλεξε για να δώσει ένα spin στο λαμπερό δέρμα της.

 

berrylips_jasminesanders_01.jpg
 

Φυσικά, για να εφαρμόσει αυτό το σκούρο κραγιόν, όσο καλύτερα γίνεται και να έχει ένα άψογο αποτέλεσμα, η προετοιμασία των χειλιών είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Είναι σημαντικό λοιπόν, και εσύ να προετοιμάσεις τα χείλη σου πριν εφαρμόσεις το κραγιόν. Αυτό σημαίνει, ότι πρέπει να κάνεις ένα ελαφρύ scrub για τα χείλη και έπειτα να τα ενυδατώσεις καλά με ένα lip balm. Έπειτα εφάρμοσε το κραγιόν. Για να δείχνει άψογο το αποτέλεσμα του μακιγιάζ σου και επειδή αυτές οι σκούρες αποχρώσεις έχουν την τάση να «λερώνουν», εφάρμοσε πολύ λίγη ποσότητα concealer γύρω από τα χείλη και άπλωσέ το καλά, για να έχεις ένα τέλειο look!

Για το υπόλοιπο μακιγιάζ, η Sanders κράτησε τα πράγματα απλά, επιλέγοντας γήινες αποχρώσεις για τα μάτια και έντονες βλεφαρίδες.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Ποιο χορταρικό ενισχύει το κολλαγόνο και κάνει καλό στο δέρμα σου

Extra bonus: Μια γρήγορη συνταγή για Smoothie σύσφιξης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;