Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

DO IT YOURSELF

Με αυτά τα 7 προϊόντα ομορφιάς έχω πάθει εμμονή αυτή την περίοδο

Αυτά τα προϊόντα με κάνουν να νιώθω (και να δείχνω) λαμπερή, μέσα-έξω!


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, είμαι beauty junkie. Το ομολογώ. Και δεν νομίζω, ότι στις ημέρες μας, μπορεί μια γυναίκα να μην είναι! Υπάρχουν τόσα εκπληκτικά προϊόντα ομορφιάς εκεί έξω που πραγματικά είναι δύσκολο να μην πάθουμε… εμμονή με αυτά!

Pixel
Pixel

Και όχι μόνο με ένα είδος, αλλά με πολλά! Από προϊόντα ομορφιάς για την περιποίηση του προσώπου, των μαλλιών και για το μακιγιάζ! Ευτυχώς για εμάς τις γυναίκες, πλέον οι τεχνολογίες που προκύπτουν όχι μόνο προσφέρουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στην εικόνα μας, αλλά έχουν και πολλά οφέλη!

Ε, λοιπόν, για εμένα, τα καλύτερα αυτό τον καιρό, και με τα οποία έχω πάθει εμμονή και δεν μπορώ να αποχωριστώ, είναι τα παρακάτω 7 προϊόντα! Αφορούν beauty products για όλα: τα μαλλιά, το μακιγιάζ και το πρόσωπο. Προϊόντα με εξαιρετικές τεχνολογίες, ποιότητα και κατασκευή! Για κόπιασε να δεις για ποια μιλάω…

#1. Νivea Q10 Plus C, Κρέμα ημέρας

5thingsthismonth_01.jpg

Από τότε που πάτησα τα… άντα, δεν υπάρχει πρωινό που να φύγω από το σπίτι, χωρίς να φορέσω ενυδατική προσώπου! Και αυτή είναι απλά… θειική για πολλούς λόγους. Αλλά ο βασικός είναι η βιταμίνη C που διαθέτει η οποία κάνει θαύματα στο δέρμα και την αναζωογονεί πλήρως!

#2. Frezyderm, Cream Booster Velvet Concentrate

5thingsthismonth_02.jpg

Πριν εφαρμόσω την κρέμα ημέρας είναι σημαντικό να δώσω ένα… boost στην επιδερμίδα μου! Και με αυτό το εκπληκτικό νέο προϊόν, όχι boost… αλλά Super Boost θα του δώσω! Έτσι, έχω την δυνατότητα να ενισχύσω την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μου, καλύτερα και πιο στοχευμένα από ποτέ!

#3. Bioten, multi COLLAGEN συμπυκνωμένος αντιρυτιδικός ορός

5thingsthismonth_03.jpg

Το βράδυ όταν θα γυρίσω σπίτι, θα ενισχύσω ακόμη περισσότερο την περιποίηση της επιδερμίδας μου, με αυτό τον θαυμάσιο ορό! Διαθέτει το collagen restorer, ένα ισχυρό πεπτίδιο που γεμίζει το εσωτερικό των ρυτίδων, με αποτέλεσμα να βλέπεις διαφορά στις λεπτές ρυτίδες ακόμα και μέσα σε ένα μήνα!

#4. Max Factor Healthy Skin Harmony Foundation

5thingsthismonth_04.jpg

Γενικά, δεν φοράω συχνά foundation γιατί μετά από λίγο νιώθω πολύ λιπαρή την επιδερμίδα μου. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο προσφέρει 24-ωρη ενυδάτωση, αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF20 και έλεγχο της γυαλάδας και δίνει ένα ημι-ματ φινίρισμα, ενώ καταπολεμά τις επιπτώσεις του άγχους στην επιδερμίδα και εξασφαλίσει ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα!

#5. Bobbi Brown, Instant Full cover Concealer

5thingsthismonth_05.jpg

Ακόμα και άυπνη να είσαι, αυτό το concealer… θα σε ξυπνήσει! Με μόλις λίγη ποσότητα και το προϊόν φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια αμέσως, ενώ δεν «σπάει», δημιουργώντας αυτές τις ενοχλητικές γραμμές.

#6. Estée Lauder, Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara

5thingsthismonth_06.jpg

Δεν νομίζω ότι θα πω πολλά. Γιατί απλά το brand αποτελεί εγγύηση στα προϊόντα του μακιγιάζ και αυτή η μάσκαρα δεν αποτελεί εξαίρεση! Πέρα του ότι αποτελείται από ένα μείγμα από Argan, Jojoba και Coconut Oils μαζί (όλα τα οποία βοηθούν στην θρέψη και περιποίηση των βλεφαρίδων), η μάσκαρα διαθέτει και υβριδικό βουρτσάκι δύο συχνοτήτων κάτι που προσφέρει υψηλής απόδοσης όγκο, μήκος και πλούσιο μαύρο χρώμα για βλέμμα ακαταμάχητο. Είπα πολλά τελικά.

#7. Bumble and Bumbe, Save the Day Daytime Protective Repair Fluid

5thingsthismonth_07.jpg

Βασικά δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς αυτό. Πέρα του ότι κάνει θαύματα στις ταλαιπωρημένες μου άκρες, αυτό το leave-in conditioner θρέφει σε βάθος την τρίχα και την αποκαθιστά ώστε να μην σπάει εύκολα και να έχει απαλή υφή (σε αυτό βοηθάει το camelia oil). Άσε που μυρίζει τέλεια!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

8 tips για να διαλέξεις το άρωμά σου

Τι να έχεις στο μυαλό σου αν θέλεις να διαλέξεις ένα νέο άρωμα που θα σε συντροφεύει στην καθημερινότητά σου.

DO IT YOURSELF

Ποιο χορταρικό ενισχύει το κολλαγόνο και κάνει καλό στο δέρμα σου

Extra bonus: Μια γρήγορη συνταγή για Smoothie σύσφιξης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών