Skip to main content

DO IT YOURSELF

Η Gigi Hadid λατρεύει το λάδι καρύδας

Το μυστικό του μοντέλου για πλούσια κώμη!


Κέλλυ Νόβακ

Yπάρχουν κάποια πράγματα που δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα και το λάδι καρύδας είναι ένα απ’ αυτά. Έχει πολλαπλή χρήση το λάδι καρύδας, ενώ λειτουργεί εξίσου καλά, τόσο στην επιδερμίδα, όσο και στα μαλλιά, αρκεί να ξέρεις πώς να το εφαρμόσεις!

Η Gigi Hadid πάντως ξέρει! Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο το χρησιμοποιεί πολύ συχνά με σκοπό να προσφέρει ένα άψογο αποτέλεσμα στα όμορφα μαλλιά της.

Σε συνέντευξή της, η 22χρονη καλλονή είχε αποκαλύψει ότι το βάζει στα μαλλιά της πριν από κάθε φωτογράφηση, για να δείχνουν σούπερ λαμπερά.

Επίσης, έχει δηλώσει ότι όταν δεν έχει χρόνο να λούσει τα μαλλιά της, εφαρμόζει λίγο λάδι καρύδας στην ρίζα των μαλλιών της και το αφήνει να «κάτσει». Αυτό σίγουρα δεν είναι κι ό,τι καλύτερο από άποψη υγιεινής, παρόλα αυτά επιτρέπει με τον τρόπο αυτό να δράσει το λάδι καλύτερα, ενυδατώνοντας την τρίχα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, τότε βάζω λάδι καρύδας στα μαλλιά, τα πιάνω σε έναν κότσο και τα αφήνω, έτσι, δεν τα λούζω. Μπορείς να λουστείς φυσικά. Αλλά για καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να αφήσεις έτσι τα μαλλιά σου για 3 ημέρες και να συνεχίζεις να εφαρμόζεις το προϊόν, και μετά να τα ξεπλύνεις».

https://www.instagram.com/p/Bbvh8oFAeIT/

ΟΚ, αυτό μπορεί να είναι πολύ ποσότητα λαδιού στα μαλλιά, παρόλα αυτά, αν δεν θέλεις να αφήσεις τα μαλλιά σου έτσι για τόσες ημέρες, μπορείς να κάνεις το εξής, σύμφωνα με την Gigi.

«Ξέπλυνέ τα πρώτα με μπόλικο νερό. Έπειτα, βάλε το σαμπουάν. Έτσι, τα μαλλιά σου θα παραμείνουν μαλακά και ενυδατωμένα».

Ευχαριστούμε Gigi για τα tips!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

8 tips για να διαλέξεις το άρωμά σου

Τι να έχεις στο μυαλό σου αν θέλεις να διαλέξεις ένα νέο άρωμα που θα σε συντροφεύει στην καθημερινότητά σου.

DO IT YOURSELF

Ποιο χορταρικό ενισχύει το κολλαγόνο και κάνει καλό στο δέρμα σου

Extra bonus: Μια γρήγορη συνταγή για Smoothie σύσφιξης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός