5 βίντεο tutorials για να μάθεις να χρησιμοποιείς το eyeliner σαν πραγματική pro - AllYou.gr

Search

5 βίντεο tutorials για να μάθεις να χρησιμοποιείς το eyeliner σαν πραγματική pro

Δεν θέλει κόπο, απλά να δεις αυτά τα βίντεο!

05 Απριλίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Από μικρή θυμάμαι να βλέπω στα περιοδικά μόδας, αλλά και σε ταινίες, γυναίκες όπως την Audrey Hepburn στο Breakfast at Tiffany’s, αλλά και την Elizabeth Taylor να υποδύεται την Κλεοπάτρα, να φοράνε eyeliner στα μάτια και να λέω «αυτό θέλω κι εγώ να κάνω!».

Φυσικά, έπρεπε να περιμένω κάποια χρόνια μέχρι να καταφέρω να υιοθετήσω αυτό το look, αν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι κατάφερα να υιοθετήσω πραγματικά αυτό το μακιγιάζ, βέβαια.

Ένα cat eye μακιγιάζ είναι κάτι που προσπαθούσα χρόνια τώρα να μάθω να κάνω αψεγάδιαστα, αλλά με απογοήτευση συνειδητοποιούσα κάθε φορά, ότι δεν μπορούσα τελικά. Πάλευα ώρες μπροστά από τον καθρέφτη, κάθε φορά που ήθελα να αποκτήσω αυτό το look, αλλά δεν το κατάφερνα πάντα.

Έτσι λοιπόν, μετά από πολλές μουτζουρωμένες μπατονέτες, αποφάσισα να στραφώ στο YouTube για βοήθεια. Και ανακάλυψα τα καλύτερα tutorials τα οποία προσωπικά, με βοήθησαν να βελτιωθώ ως προς την δημιουργία ενός τέλειου cat-eye μακιγιάζ. Δεν σου λέω, ότι δια μαγείας κατάφερα να το εφαρμόζω σαν pro, αλλά με τον καιρό και λίγη εξάσκηση μπορώ πλέον να σου πω ότι είμαι σε πολύ, πολύ καλό επίπεδο!

Και τα παρακάτω βίντεο tutorials είμαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσουν το ίδιο, όσο βοήθησαν κι εμένα!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!