Skip to main content

BLOGS

Υou' ve got ...MALE: Mandles! Only for men

Αναμμένα κεριά για αρσενικά



Αγόρια, τα κεριά δεν είναι μόνο δώρα για συναδέλφους ή φίλους, όταν δεν ξέρετε τι άλλο να τους πάρετε. Σας πληροφορούμε ότι έχουν γίνει αρώματα δωματίου και υπέροχες εκδοχές όσφρησης, τα οποία από δω και εις το εξής ντύνουν τα σπίτια μας. Και τώρα με τους άνδρες να έχουν πιαστεί θύματα της γοητείας τους: Τα Mandles είναι η καινούργια σειρά κεριών που κυκλοφορούν στον πλανήτη και που δημιουργήθηκαν ειδικά για τους άνδρες, με αρσενικά προσανατολισμένα αρώματα.
Χ
ωρίς κανέναν –ούτε γι αστείο- υπαινιγμό γιασεμιού ή λεβάντας στην μύτη, ή άλλων τυπικά θηλυκών λουλουδιών, τα Mandles απευθύνονται ξεκάθαρα στο αρσενικό συνειδητό. Και, φυσικά, είναι πολύ γοητευτικό να έχετε ένα μυστηριώδες αρωματικό κερί που τρεμοπαίζει στο τραπέζι του καφέ σας ή στο κομοδίνο του υπνοδωματίου.

aaacandlein.jpg

Τα upper καταστήματα του πλανήτη έχουν βρει την τάση να είναι σε άνοδο, με εκλεπτυσμένα αρώματα να βρίσκουν εύκολα τον δρόμο τους στα online και πραγματικά καλαθάκια αγορών σε απευθείας σύνδεση με τ αγόρια και τους άνδρες.
Διαθέτουν σειρές από κεριά με "ανδρικά" και γήινα αρώματα ικανά να ξετρελάνουν τις αντρικές μύτες: Aπό το βαθύ σκοτεινό ρούμι, στον καπνό μέχρι και την κάνναβη. Η γκάμα επίσης έχει εμπνευστεί από τις βοτανικές και φαρμακευτικές ιδιότητες των φυτών, με στόχο την ηρεμία με νότες βασιλικού και καστανιάς. Το μπέρμπον και τα φύλλα καπνού κυριαρχούν στο κερί «καπνός» ενώ η κάνναβη έχει φρέσκο λεμόνι, πορτοκάλι και νότες σύκου. Κι είναι σχεδόν τόσο χαλαρωτικό όσο κι η πραγματική.
Για τον εραστή της πόλης υπάρχουν οι βερσιόν των μεγάλων μητροπόλεων κλεισμένες μέσα σε ένα αρωματικό κερί. Από το Λονδίνο μέχρι το Παρίσι κι από το Βερολίνο μέχρι την Ιταλία, έχει αρώματα που θυμίζουν την συγκεκριμένη πόλη. Το άρωμα του Λονδίνου χαρακτηρίζεται με τις νότες του μαύρου πιπεριού, της βελανιδιάς, του λάβδανου και του πατσουλί ενώ το Παρίσι είναι πιο ελαφρύ με μυγκέ, κεχριμπάρι, βανίλια, βελανιδιά και αγριόχορτο. Μμμμμ μύρισε αρσενικό! 

 

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;