Skip to main content

BLOGS

Η Lindsay Lohan αναβιώνει μία σκηνή από «The Parent Trap» στο TikTok και γίνεται viral

Η διάσημη ηθοποιός πηγαίνει τον χρόνο πίσω και εντυπωσιάζει τους θαυμαστές της, μέσα από μια ανάρτησή της στον ολοκαίνουριο λογαριασμό της στο TikTok 



Η Lindsay Lohan έγινε πρόσφατα μέλος του TikTok και το εγκαινίασε με τον καλύτερο πιθανό τρόπο. Η διάσημη ηθοποιός, ανέβασε το πρώτο της βίντεο, στο οποίο αναβιώνει μία από τις σκηνές της ταινίας Parent Trap, στην οποία και πρωταγωνιστούσε.

Στην ταινία, που κυκλοφόρησε το 1998, η Lindsay Lohan έπαιζε το ρόλο των διδύμων Άννι και Χάλι - που χωρίστηκαν ως μωρά, όταν οι γονείς τους χώρισαν και αργότερα ξανασυναντήθηκαν σε μία καλοκαιρινή κατασκήνωση. Στη συνέχεια συνωμοτούν για να τα ξαναβρούν στους γονείς τους και τα καταφέρνουν! Στο βίντεο που έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral, η Lindsay Lohan, πηγαίνει πίσω τον χρόνο και γίνεται ξανά η Άνι και η Χάλι.

«Ναι, θέλεις να μάθεις τη διαφορά μεταξύ μας;» λέει ως Χάλι και στη συνέχεια αλλάζει, γίνεται Άννι και απαντά στην αδερφή της: «Εγώ έχω μάθημα και εσύ όχι». «Το άκουσες εδώ πρώτα», έγραψε στη λεζάντα η Lohan.

Η συγκεκριμένη σκηνή, είναι η στιγμή που η Χάλι και η Άννι έρχονται αντιμέτωπες στην ξιφασκία. «Δεν ένιωθα ότι δούλευα. Απλώς ένιωθα σαν μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία για μένα και πολύ διασκεδαστική. Οι γονείς μου χώριζαν τη στιγμή που συνέβαινε όλο αυτό και με διευκόλυνε πολύ να παίξω αυτούς τους χαρακτήρες που το ανακάλυπταν» ανέφερε η ηθοποιός, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επανένωσης του καστ του «The Parent Trap».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok η Lindsay Lohan:

https://www.tiktok.com/@lindsaylohan/video/7066575504362458373?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id7017755881497970181

 

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»