Skip to main content

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πόδι του έσπασε ο Kid Cudi μετά την πτώση του από τη σκηνή του Coachella 2024

Ο rapper μπήκε τελευταία στιγμή στο line-up του δημοφιλούς φεστιβάλ για να εμφανιστεί το δεύτερο Σαββατοκύριακό του



Το πόδι του έσπασε ο Kid Cudi μετά την πτώση του από τη σκηνή του Coachella 2024, στο line-up του οποίου είχε προστεθεί την τελευταία στιγμή για να εμφανιστεί το δεύτερο Σαββατοκύριακό του.

Το ατύχημα έγινε όταν Cudi βρισκόταν πάνω στην Sahara tent για το set του, με τον καλλιτέχνη να ενημερώνει το κοινό μέσα από ανάρτηση στοX για το τι ακριβώς συνέβη. «Hey παιδιά, λοιπόν έσπασε το πόδι μου σήμερα στο show 🤦🏾‍♂️. Τώρα φεύγω από το νοσοκομείο. Δεν έχω ξανασπάσει κάποιο οστό ποτέ, οπότε όλο αυτό είναι λίγο τρελό. Θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και τις ευχές. Σας αγαπώ όλους. Σας άκουγα να τα σπάτε ακόμα όταν ήμουν offstage. Με έκανε να χαμογελάσω από καρδιάς 🥹».

Ο πιο πρόσφατος δίσκος του Cudi ήταν το Insano του 2024, στον οποίο περιλαμβάνονταν guest συμμετοχές των A$AP Rocky, Lil Wayne, Travis Scott και πολλών ακόμη. Η τελευταία φορά που ο ίδιος είχε βρεθεί στη σκηνή του Coachella ήταν το 2019.

Διαβάστε επίσης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γυναικεία Ενδυνάμωση στο Επίκεντρο: Το Live A Legacy από την Mastercard και το Women on Top επιστρέφει για 6η χρονιά και δεν πρέπει να το χάσεις!

Η εργασιακή ανισότητα υπό τη μορφή των φυλετικών διακρίσεων στη χώρα μας παραμένει παρούσα, παρά τις εκτενείς και συντονισμένες προσπάθειες θεσμών και οργανώσεων να αρθούν τέτοιου είδους περιορισμοί.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Μουσείο του Λούβρου σκέφτεται να "μετακομίσει" την Μόνα Λίζα σε υπόγειο

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι βγαίνουν απογοητευμένοι από την «συνάντηση» με τον διάσημο πίνακα του Λεονάρντο ντα Βίντσι, περιμένοντας ώρες στην ουρά. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα