Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τρέξε λαγέ, τρέξε!

Η Κέλλυ σου αποκαλύπτει την αγαπημένη της γυμναστική και όλα όσα κάνει μετά από αυτή.


Κέλλυ Νόβακ

Σου έχω πει ότι γυμνάζομαι; Ε, λοιπόν ναι! Εδώ και ένα χρόνο, πηγαίνω ευλαβικά στο γυμναστήριο. Το μυστικό; Βρήκα το στιλ άσκησης που μου ταιριάζει. Έτσι λοιπόν, πηγαίνω σε ομαδικά προγράμματα ή προπονήσεις και κάθε φορά δοκιμάζω και κάτι διαφορετικό. Μέχρι τώρα το πιλάτες ήταν η αγαπημένη μου γυμναστική. Μέχρι που ανακάλυψα το spinning. Ω, θεοί! Τι γυμναστική είναι αυτή; Σίγουρα καθόλου εύκολη. Αλλά αρκετή όχι μόνο για να δεις τρομερά αποτελέσματα στο σώμα σου από τον πρώτο κι όλας μήνα, αλλά και για να… αφήσεις τα κοκκαλάκια σου πάνω στο ποδήλατο, μετά από μια ώρα προπόνησης.

Pixel
Pixel

Πρόσφατα γράφτηκα σε καινούργιο γυμναστήριο, στο Palmos (Αχιλλέως 108, Παλαιό Φάληρο) το οποίο προσφέρει και αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής. Είμαι ήδη πολύ ευχαριστημένη από την δασκάλα που κάνει το συγκεκριμένο μάθημα, οπότε κάθε εβδομάδα επιστρέφω ξανά και ξανά και «τρέχω» πάνω στα ακίνητα ποδήλατα όπου κάθε φορά γεμίζουν με τον ιδρώτα μου από την τρομερά έντονη αυτή γυμναστική.

Επειδή λοιπόν, το spinning γυμνάζει τα πόδια –κατά κύριο λόγο, με τον καιρό γυμνάζεται και όλο το σώμα-, κάθε φορά που πηγαίνω στο μάθημα, φροντίζω να φοράω ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Ένα, το οποίο να προσφέρει άνεση όσο εγώ πατάω το πετάλι και το οποίο θα προστατέψει μέχρι και τα γόνατά μου, από τυχόν κραδασμούς. Ένα brand που συνδυάζει νέες και πρωτοποριακές τεχνολογίες, ενώ δεν στερείται του στιλ και αισθητικής είναι το Y-3. Η συνεργασία του Yohi Yamamoto με την adidas μετράει πολλά χρόνια επιτυχημένων συλλογών και η φετινή παραμένει να είναι εξίσου εντυπωσιακή. Tα Υ-3 QASA ELLE LACE είναι ένα σχεδόν μικρό έργο τέχνης, το οποίο διαθέτει την σόλα Poron® performance cushioning ένα υλικό το οποίο απορροφά όλους τους κραδασμούς και προσφέρει τρομερή άνεση. Φυσικά το design του παπουτσιού είναι τόσο κομψό όσο και αρκετά μοντέρνο ώστε να μπορέσω να το φορέσω και μετά το γυμναστήριο, στην βραδινή μου έξοδο.

y3-elle-lace-01.jpg

Μετά από τόσο –μα τόσο- ιδρώτα δεν έχω παρά να κάνω ότι θα έκανε κάθε Έλληνας, μετά από μια έντονη γυμναστική: να φάω! Και ξέρω ακριβώς το μέρος που θέλω να πάω, περισσότερο γιατί έχω λαχταρήσει ένα από τα πιάτα του. Ο Σαλός Λαγός (Τρώων 63 & Αιολέων, Άνω Πετράλωνα) έχει ανοίξει εδώ και αρκετά χρόνια και πλέον πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα μεζεδοπωλεία των Πετραλώνων. Η αλήθεια είναι ότι όταν είχε πρωτοανοίξει, δεν είχα ενθουσιαστεί και πολύ με τα πιάτα του. Παρόλα αυτά, πριν λίγο καιρό το επισκέφθηκα ξανά, με σκοπό να συναντήσω φίλους εκεί. Ξαναδοκίμασα το φαγητό και άλλαξα κατευθείαν γνώμη! Το καραμελωμένο και ξεροψημένο κότσι και γενικά όλα τα ψητά κρέατα είναι για να γλείφεις τα δάχτυλά σου! Εγώ, σήμερα λέω είμαι λίγο πιο… προσεκτική με τις επιλογές μου (λέμε τώρα) και θα φάω τα μπιφτέκια γαλοπούλας με ρύζι. Άντε μπορεί να τσιμπήσω και ένα ρεβυθοκεφτέ που είναι τρομερά τραγανοί! Τύφλα να έχουν τα φαλάφελ που τρώμε στο κέντρο της Αθήνας…Α, και οι τιμές; Τρομερά οικονομικές. Άλλο ένα plus για τον λαγό!

Και επειδή δεν έχω σκοπό να κλείσω την βραδιά μου έτσι, θα πάω μέχρι το Odeon Starcity (Λεωφ. Συγγρού 111 & Λεοντίου, Ν.Κόσμος) για να δω την νέα ταινία της Marvel, “Doctor Strange” με τον ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Benedict Cumberbatch. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς και η παρασκευιάτικη βόλτα μου, επιβάλλεται να «κλείσει» απολαμβάνοντάς τον στην μεγάλη οθόνη. Άσε που μια out of this world ιστοριούλα είναι ότι χρειάζομαι για να ξεφύγω για μερικές ώρες, από την δική μου πραγματικότητα! Και εννοείται ότι θα την δω σε 3D… 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: 10 + 1 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάιο

Από μουσική μέχρι κόμικς, street food και κινηματογράφο, η Αθήνα τον Μάιο μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση και πολλά φεστιβάλ. Γράφει ο Μάνος Νομικός 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

15 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Κωμωδίες, δραματικές ταινίες και ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που θέτουν τη μητρότητα και κάθε πτυχή της στο προσκήνιο.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο με κρεμώδες τυρί και πιπεριές στον φούρνο

Μια εύκολη κι απολαυστική συνταγή