Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η Αλεξάνδρα κλείνει "τυχερά" εισιτήρια

Παραστάσεις στο Θέατρο του Νέου Κόσμου



Λατρεύω τη δουλειά μου για χίλιους λόγους. Ένας από αυτούς, "τα τυχερά". Τι σημαίνει αυτό για τον κάθε δημοσιογράφο, είναι θέμα εντελώς υποκειμενικό. 

Δώρα; Προσκλήσεις; Ρούχα; Καλλυντικά; Εστιατόρια; Ταξίδια; 

Για μένα μεταφράζεται σε εμπειρίες που δεν θα βίωνα εάν δεν εξασκούσα αυτό το επάγγελμα, σε ανθρώπους που ενδεχομένως δεν γνώριζα ποτέ στη ζωή μου, σε πληροφόρηση που λαμβάνω έγκαιρα με σκοπό πάντα να ενημερώνω και σένα και τελικά να βρισκόμαστε σε διπλανές θέσεις, σε θέατρα, παρουσιάσεις βιβλίων, events, χωρίς καν να γνωρίζουμε η μία την άλλη.

Σε κοινά πατώματα και πατήματα.

Χθες, Δευτέρα 11/9, ημέρα αγιασμού στα σχολεία, αποφάσισα κι εγώ ποιο είναι το δικό μου το αγίασμα. Και αποφάσισα να το κοινωνώ τακτικά και με ευλάβεια. 

Το τυχερό: Παρακολούθησα μια από τις ωραιότερες συνεντεύξεις Τύπου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Μία ώρα γεμάτη ενέργεια, γέλια, συγκίνηση, αίσθηση οικογένειας. Σε 60 λεπτά πήρα μια γερή μυρωδιά από τις 17 παραστάσεις που ανεβάζει τη νέα σεζόν το ΘΝΚ, που φέτος κλείνει τα 20 του χρόνια. 20 χρόνια, κύριε Θεοδωρόπουλε, "δεν είναι και λίγα".

Και ξέρεις σήμερα τι θα κάνω; Θα πάρω το καλό μου λαπτοπάκι αγκαζέ, θα μπω στο αυτοκινητάκι μου και θα ανέβω στο Apolis στην Πετρούπολη. Ναι, από εκεί που βλέπεις πιάτο όλη την Αθήνα (εάν δεν έχεις έρθει βόλτα στα μέρη μας, κάντο σύντομα). Θα καθίσω, κυρία, θα παραγγείλω έναν καπουτσίνο φρέντο και θα κλείσω εισιτήρια για κάποιες από αυτές τις παραστάσεις που θέλω οπωσδήποτε να δω, με μόλις 7 ευρώ! 

Είναι ωραίο να ανεβαίνουν καλές παραστάσεις, αλλά ακόμα ωραιότερο να γεμίζουν τα θέατρα.

 

Πέτρες_Στις_Τσέπες_Του_2.jpg


Για αυτό σου προτείνω να κάνεις το ίδιο, από σήμερα 12 Σεπτεμβρίου έως και 22 του μήνα:
Κλείσε τα εισιτήριά σου με μόλις 7 ευρώ (πραγματικά, είναι δύο καφέδες αν το σκεφτείς) για όλες τις παραστάσεις, για οποιαδήποτε ημερομηνία θέλεις!

 

Heisenberg.jpg


Έλα να δούμε μαζί τις Πέτρες στις τσέπες του, που φέτος παίζεται στο Κιβωτός (φωτό πρώτη), να πάμε γυναικοπαρέα στο Με δύναμη από την Κηφισιά, να γνωρίσουμε τον ομοφυλοφιλικό έρωτα με το Ναπολέων, να ξαναβρούμε τη χαμένη μας παιδική ηλικία με το Μικρό Πόνι (φωτό τρίτη), να αισθανθούμε τη δύναμη και την ορμή του έρωτα με τα Η Ωραία του Πέραν, Ορφέας και Ευριδίκη, Η Βοσκοπούλα, Heisenberg (φωτό δεύτερη), ακόμα και να μπούμε στα σκοτεινά μονοπάτια του δράκου του Σέιχ Σου με τον Αρίστο.
 

Μικρό_Πόνυ.jpg

 

Έλα να βρεθούμε δίπλα δίπλα στις καρέκλες του θεάτρου και να επανεκτιμήσουμε τα τυχερά της ζωής. Χωρίς καν να μιλάμε. Χωρίς καν να γνωριζόμαστε. 

Πληροφορίες:
Θέατρο του Νέου Κόσμου, Αντισθένους 7 & Θαρύπου, στάση μετρό Συγγρού-Φιξ, τηλ. 210-9212900, 
www.nkt.gr

Προπώληση εισιτηρίων:  
https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-tou-neou-kosmou/7e-offer/
 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του