Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

This is Halloween

Η Κέλλυ περνάει την πιο…. spppppppooooookkky Χαλοουινέζικη Παρασκευή!


Κέλλυ Νόβακ

Μπορείς να με πεις «αμερικανάκι». Θα το δεχτώ, γιατί απλά είμαι. Και ναι, σαν σωστό «αμερικανάκι» θα γιορτάσω και φέτος το Halloween. Την αγαπώ αυτή την γιορτή, τι να κάνω; Είναι μια πολύ καλύτερη version των Αποκριών! Μ’ αρέσει γιατί έχει αυτή την scary πλευρά σαν φιλοσοφία που με κάνει να ζω την δική μου ταινία splatter. ΟΚ, δεν θα υπάρχει τίποτα… splatter στην βόλτα μου σήμερα, αλλά θα έχει πολύ χαλοουινέζικη διάθεση. Αυτό είναι και το νόημα εξάλλου.

Έφυγα λοιπόν, για Βανίλια (Βεΐκου 40 και Ερεχθείου 2, Κουκάκι). Και μιας και στο Halloween “τιμούν” την κολοκύθα, θα απολαύσω μια ζεστή και πεντανόστιμη βελουτέ κολοκυθόσουπα που το μαγαζί την φτιάχνει εξαιρετικά! Άσε, τώρα που «κρύωσε» και λίγο ο καιρός -και μαζί του κι εγώ-, η ζεστή, χορταστική σούπα θα κάνει θαύματα στον κρυωμένο μου λαιμό.

Καλό το φαγητό, αλλά Halloween, χωρίς fashion, δεν λέει. Κοστούμι έχω βρει για το βράδυ –είμαι καλυμμένη-, αλλά θα τώρα βάλω την στολή… της “shopper” και θα βγω βόλτα στα μαγαζιά. Πάω στοχευμένα, γιατί δεν θέλω να χάσω το festive feeling της γιορτής και για να το διατηρήσω, θα πάω εκεί που… το γιορτάζουν το Halloween στο έπακρο!

Από το προηγούμενο Σάββατο μέχρι και την Τρίτη 31/10, τα καταστήματα collective* γιορτάζουν το #hallowjean (τέλειο το λογοπαίγνιο;)! Υποδέχονται λοιπόν, όλους τους denim lovers με τα πιο must-have jeans της φετινής σεζόν. Όλοι εμείς που  λατρεύουμε αυτό το ρούχο, μπορούμε να πάμε στα collective και να απολαύσουμε μία σειρά από εκπλήξεις και κυρίως να αποκτήσουμε jeans από brands όπως Calvin Klein Jeans, Guess, G-Star Raw και Scotch & Soda, με έκπτωση 20%.

Παράλληλα, τα καταστήματα collective συνεργάζονται με τέσσερις digital influencers οι οποίοι με το δικό τους ξεχωριστό στιλ θα παρουσιάσουν... “scary good” jeans γιορτάζοντας και οι ίδιοι το #hallowjean, ενώ μέσα από διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο instagram , όπου 4 νικητές θα μπορέσουν να κάνουν δικό τους το τζιν της επιλογής τους!

Ο… τρόμος και ο φόβος του Halloween, θα συνεχιστεί στη Χαβάη (Ξενοφώντος 62, Κορυδαλλός). Εκεί για 3η συνεχόμενη χρονιά οι Chapeau Noir, επιστρέφουν στο γνωστό cocktail bar, για ένα ακόμη trash party! Τα πιο… kitsch, cult, trash, retro, 90s, 80s tunes θα απολαύσουμε για άλλη μια φορά από τα…. χεράκια των John aJohn και George Common. Φυσικά και το πάρτι είναι μασκέ, όποτε θα φροντίσω να φορέσω το πιο sppppoooooookkky κοστούμι, ever!

Join me, will you?

 

*Διευθύνσεις Καταστημάτων Collective

Κολωνάκι: Πατριάρχου Ιωακείμ 14

Ψυχικό: Λεωφόρος Κηφισίας 268

Γλυφάδα: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 96

Ερυθραία: Λεωφόρος Τατοΐου 102

Πάτρα: Ερμού 49

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό «αντίο» του Θανάση Ευθυμιάδη

Ο «Αντώνης Καλούδης» αποχαιρετά τη Χριστίνα του

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν δημιουργώ μουσική για τα μάτια. Κάνω μουσική για τα αυτιά» Adele

Γίνεται 36 ετών και συνεχίζει να «περπατάει» τη μουσική της με τον πιο θαρραλέο, πετυχημένο και ειλικρινή τρόπο