Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες βόλτες της εβδομάδας

Πού πήγαμε, τι ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε, φάγαμε και απολαύσαμε αυτήν την εβδομάδα; Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες στην πρωτεύουσα.



*Τη Δευτέρα, η Γωγώ ανακάλυψε τη Μύτη
Η Γωγώ ανακάλυψε πού οφείλει η παράσταση «Μύτη» των Patari Project στο Θέατρο Πόρτα την περσινή sold out επιτυχία της, η οποία της άνοιξε το δρόμο για μια δεύτερη σεζόν.

*Την Τρίτη, η Αλεξάνδρα πήγε στο ΕΜΣΤ
Ο Γιάννης θαρρώ πως τα κατάφερε. Για αυτό, περήφανη πολύ που τον γνωρίζω, θα πάω σήμερα να δω τη φωτογραφική του έκθεση, το Face Forward …into my home, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.Ένα διαδραστικό πρόγραμμα που εστιάζει σε ιστορίες ανθρώπων που αναγκάστηκαν να αφήσουν την πατρίδα τους και προσπαθούν να ξαναχτίσουν τη ζωή τους στην Ελλάδα. 

*Την Τετάρτη, η Λένα απόλαυσε πιάτα της Χρύσας
Θα βρεθώ σε ένα μαγαζί που λατρεύω να μπαίνω, να μένω, να δοκιμάζω και να απολαμβάνω γεύσεις! Ε ναι, στη Χρύσα Χρύσα (Αιολέων 40 και Καλλισθένους) θα πάω. Σ’ αυτή τη γλυκιά υπέροχη κυρά κι αρχόντισσα και σούπερ μαγείρισσα!
Μη με ρωτήσεις πόσα χρόνια την ξέρω. «Πολλά», θα σου πω. Και πάντα το ίδιο φιλόξενη, περιποιητική, ευγενική, τελειομανής με τις γεύσεις . Κάθε φορά δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. 

*Την Πέμπτη, η Μαριέτα ήπιε σοκολάτα
Να πάμε μια βόλτα, αρχικά για να πιούμε αυτό που όλα τα παιδιά αγαπούν: σοκολάτα. Να φτάσουμε στο "The Dark Side of Chocolate" και να μη ξέρουμε τι σοκολατένια λιχουδιά να διαλέξουμε. Να νιώθουμε ευτυχία στην κάθε μπουκιά, στη κάθε γουλιά. Να κάνουμε "μμμμ" όπως θα κάναμε μικρά.

*Την Παρασκευή, η Κέλλυ το έριξε στο κρασί
Στην στοά της Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα στον αριθμό 10, βρίσκεται το «χλιδάτο» wine bar, Τηλέμαχος. Εκεί που στεγαζόταν παλιά το Cellier είναι τώρα ένα από τα πιο όμορφα wine-bars-παύλα-meat-restaurants, της πόλης. Θα μπούμε σίγουρα σε “alcoholidays” κλίμα στο μαγαζί αυτό, καθώς έχει μια τεράστια και εξαιρετικά ενημερωμένη λίστα με κρασιά. 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει