Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Παρέα με τους κούνελους της δυτικής όχθης

Λίγο πριν χαιρετήσουμε την πόλη.



Ωραία, ωραία, τα σχολεία έκλεισαν και τα ξυπνητήρια αποενεργοποιήθηκαν. Χμ, και τα παιδιά που δεν έχουν φύγει από την πόλη απλά βαριούνται. Βαριούνται πολύ. 

Εσύ όμως δουλεύεις. Τι κάνεις; Εκμεταλλεύεσαι τα απογεύματα, που πλέον είναι άδεια από δραστηριότητες και αθλήματα, και παίρνεις το παιδί και πας μια βόλτα.

Καλά, με δουλεύεις; θα μου πεις. Έχω τόσα δώρα να πάρω, τόσες δουλειές να κάνω! Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Για αυτό και εγώ σήμερα θα πάω στο RIVER WEST, το εμπορικό κέντρο που είναι πολύ κοντά μας, μαζί με την κόρη μου. Θα κάνει λίγη υπομονή μαζί μου για να πάρω τα τελευταία δώρα για το Πάσχα- ε, όλο και κάτι χαριτωμένο θα βρούμε και για εκείνη, αυτό εννοείται.  
 

River_mesa.jpg
 

Ξέρω όμως ότι εγώ δεν θα κάνω υπομονή αλλά θα απολαύσω σαν παιδί τον παραμυθά και τον μουσικό που θα βρίσκονται στον μαγικό κήπο στο 1ο επίπεδο, με παραμύθια και μελωδίες. Θα χαρώ να δω την κόρη μου να φτιάχνει πασχαλινά αυγά στο σχετικό εργαστήρι, αλλά και την έκπληξή της όταν συναντήσει τον μεγάλο λευκό κούνελο που θα της δώσει δώρα από το καλάθι του. 

Πιο αργά το απόγευμα θα συναντήσουμε έναν άλλο κούνελο, τον Νονέλη Κουνέλη, όπως αποκαλεί τον νονό της, και θα πιούμε παρέα ένα καφεδάκι (και ένα φρέσκο ανάμεικτο χυμό) στο Άπολις στην Πετρούπολη με θέα όλη την Αθήνα. 
 

Apolis_mesa.jpg
 

Η μικρή θα πάρει τη λαμπάδα της, το σοκολατένιο αυγό της, κάποιο δώρο έκπληξη που της ετοιμάζει πάντα ο αγαπημένος της νονός. Θα μιλάνε οι δυο τους ή θα παίζουν, τι ωραία σχέση αλήθεια, και εγώ θα μείνω εκεί, να βγάζω τη γλώσσα στην Αθήνα, για λίγες μέρες ακόμα. 

Πάσχα και πόλη απλά δεν ταιριάζουν. Το ξέρουμε όλοι αυτό. Ακόμα και οι κούνελοι.   

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του