Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Freaky Friday

Η Κέλλυ σήμερα «αλλάζει» ρόλο και μετατρέπεται σε city (&party) animal!


Κέλλυ Νόβακ

Σήμερα είμαι off. Είπα: «αφεντικό θέλω άδεια!». Και μου την έδωσε, γιατί είναι καλό αφεντικό (μιλάω πάντα για την διευθύντρια του Allyou). Μπορεί να πήρα άδεια, αλλά στην πραγματικότητα θα δουλέψω σήμερα. Θα εξερευνήσω την πόλη μας με σκοπό να μοιραστώ μαζί σου, τις εμπειρίες μου από την πόλη μας!

Pixel

Φεύγω λοιπόν, από νωρίς από το σπίτι, για να κάνω μερικές δουλειές. Έχω να πάω σε δημόσιες υπηρεσίες, όποτε ξέρω ότι θα μου «φάνε» και το πρωινό μου, αλλά και το… φαν από την βόλτα μου!

Θα ανταποδώσω όμως σύντομα! Θα πάρω τηλέφωνο την φίλη μου Φανή και θα της προτείνω να κάνει ένα… “lunch break” από την δουλειά της και να με συναντήσει στο Κουκάκι. Ξύπνησα με διάθεση για ένα… εξωτικό γεύμα σήμερα, γι’ αυτό και θα πάμε στο Tuk Τuk (Βεΐκου 40, Κουκάκι). To νεοσύστατο ταϋλανδέζικο εστιατόριο είναι… μικρό, αλλά θαυματουργό! Έχει μόλις λίγα τραπέζια στο μακρόστενο αλλά εκπληκτικά διακοσμημένο χώρο του, αλλά σερβίρει γρήγορα και σερβίρει πεντανόστιμα πιάτα! Έτσι και το γεύμα μας με την Φανή θα απολαύσουμε και όλη μας την μέρα δεν θα σπαταλήσουμε (γιατί έχουμε και βόλτα να κάνουμε βλέπεις!). Θα φάμε λοιπόν, στα γρήγορα το green curry με αρωματικό ρύζι από γιασεμί και το εκπληκτικό Phad Thai το οποίο είναι τόσο γευστικό, όσο και καυτερό (αλλά μας αρέσουν τα καυτερά, οπότε όλα καλά). Θα συνοδεύσουμε το γεύμα μας, με μια δροσιστική κινέζικη μπύρα η οποία είναι ό,τι χρειαζόμαστε για αυτή την ζεστή, μαγιάτικη μέρα!

Pixel

Αφού κάνουμε μια σύντομη –αλλά σίγουρα απαραίτητη μετά από το φαγητό- βόλτα στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, θα πάρουμε το αμάξι και θα συνεχίσουμε το happy hour με ένα γευστικό κοκτέιλ στον ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ χώρο του Monsieur Cannibale (Πλ. Προφήτου Ηλία 2, Παγκράτι) στο Παγκράτι!

Το all day καφέ/μπαρ που έχει γίνει το απόλυτο στέκι της περιοχής είναι μια πανέμορφη brasserie που σερβίρει απίθανα κοκτέιλ (και φαγητό φυσικά), καθιστώντας το από τα “must” μέρη της πόλης μας! Και επειδή, έχουμε από πριν μπει σε γευστικό “spicy” mood από πριν, θα το κρατήσουμε, απολαμβάνοντας μια… καυτοδροσερή Μango Chilly Margarita (από τα πιο πετυχημένα κοκτέιλ του μαγαζιού), ίσως και ένα Passionisima – το οποίο είναι επίσης λίγο spicy-, επειδή είναι Παρασκευή και η μέρα το προστάζει!

Έπειτα, φύγαμε για σπίτι και για λίγη ξεκούραση και το απαραίτητο ντους, μιας και η ζεστή αυτή μέρα μας έκανε να χρειαζόμαστε λίγο refreshing. Το βραδάκι, φύγαμε για ΕΚΕΙ (Λέκκα 23-25, Αθήνα)! Θα… «αλλάξουμε» ρόλους στο Freaky Friday πάρτι που φιλοξενεί σήμερα ο industrial χώρος του μαγαζιού και υπό τους ήχους του φανταστικού DJ Rider αλλά και του James Jim, θα χορέψουμε μέχρι το πρωί, ακούγοντας από Cardi B μέχρι και Spice Girls!

Εγώ θα είμαι…. ΕΚΕΙ λοιπόν. Εσύ;

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: 10 + 1 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάιο

Από μουσική μέχρι κόμικς, street food και κινηματογράφο, η Αθήνα τον Μάιο μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση και πολλά φεστιβάλ. Γράφει ο Μάνος Νομικός 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου