Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η Αλεξάνδρα κάνει τη μεγάλη απόδραση


Στο Escape Land με τις φίλες της.



Πριν σου μιλήσω για το τι θα κάνω σήμερα, θα προβώ σε μια μικρή εξομολόγηση. Εάν είσαι μάνα, ξέρεις. Εάν δεν είσαι, ελπίζω να καταλάβεις.

Τα σαββατοκύριακα του Ιουνίου είναι μεγάλο μανίκι, φίλη μου. Για τις μαμάδες ο μήνας μπαίνει αισιόδοξα. Σκέφτεσαι: "Άντε, λίγο ακόμα και τελειώνουν τα σχολεία. Άντε, να σταματήσουν και οι δραστηριότητες, πέρα-δώθε, πέρα-δώθε στα εικαστικά, τις ρυθμικές και τα μπαλέτα". 

Καθώς ο μήνας προχωράει, η αισιοδοξία σου εξανεμίζεται. Και καλοβλέπεις αυτό το μπουκαλάκι με τις πολυβιταμίνες που είχες αφημένο στο βάθος του ντουλαπιού. Γιατί πολύ απλά αρχίζουν οι γιορτές. Αρχίζουν τα όργανα. 

Γιορτή στο σχολείο, γιορτή στο μπαλέτο, ένα πάρτυ, γιορτή στη ρυθμική, ακόμα ένα πάρτυ, μονοήμερη με το σχολείο... Πού πήγαν εκείνα τα σαββατοκύριακα που άραζες στον καναπέ και έβγαινες για κοκτέιλ με τις φίλες σου;

Αυτό αναρωτηθήκαμε προχθές με μια φίλη μου, μαμά δύο παιδιών εκείνη, και κοιταχτήκαμε συνωμοτικά καθώς περιμέναμε να τελειώσει το πάρτυ γενεθλίων στο οποίο ήταν καλεσμένα τα παιδιά μας. Εκείνα περνούσαν τέλεια καθώς το πάρτυ έγινε στο Escape Land, έναν φανταστικό χώρο με δωμάτια απόδρασης και ντίσκο (και ντίσκο, ω, τι θυμήθηκα τώρα) και ευγενικούς ανθρώπους, και ωραίο φαγητό, και πολύ χορό και ακόμα περισσότερα γέλια. 

Και γιατί να μην περάσουμε και εμείς τέλεια; σκεφτήκαμε και αμέσως σηκώθηκα και ζήτησα τις απαραίτητες πληροφορίες.

Κλείσαμε λοιπόν τις θέσεις μας στο δωμάτιο «7 θανάσιμα αμαρτήματα» για μία ώρα ολόδική μας, μία ώρα κατά την οποία θα κάνουμε κάτι διαφορετικό, κάτι που θα μας ενθουσιάσει!

Δωμάτια απόδρασης για ενήλικες, φίλη μου, και είμαι έξτρα ενθουσιασμένη! Δεν λένε εξάλλου ότι για να είσαι ευτυχισμένος πρέπει να μαθαίνεις ή να κάνεις κάτι καινούριο μια φορά τον μήνα; Ε, αυτό! 

Το μόνο που δεν ξέρω είναι εάν η ντίσκο ανήκει στα 7 θανάσιμα αμαρτήματα. Θα πάω και θα σου πω. 

Info: Λ. Πετρουπόλεως 33 και Ιουλιανού 1, Ίλιον, τηλ. 210 2696766,
www.escape-land.gr

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας

CELEBS

Θετικές εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Tι λέει η σύζυγός του

«Στην κόρη μας λείπει ο μπαμπάς της- Θα σηκωθεί, θα είναι όπως ήταν πριν»

FASHION TRENDS

Γιατί ένα καλό λευκό πουκάμισο δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου!

Διαχρονικό, κλασάτο και κομψό ο απόλυτος μπαλαντέρ μόδας σου χαρίζει τις πιο υπέροχες εμφανίσεις!