Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η Αλεξάνδρα δροσίζεται by the pool

Στο ACRO Pool Side στο κέντρο της πόλης.



Χθες κατέβηκα στην Αθήνα για ένα πολύ ενδιαφέρον κάλεσμα από τις εκδόσεις Φουρφούρι που ομολογώ ότι καταχάρηκα καθώς έγινε στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, μια μικρή αστική όαση, και φυσικά γιατί είδα φίλες καλές.

Στον δρόμο όμως του γυρισμού έλιωσα από τη ζέστη. Καλέ, Ιούλιος, καλοκαίρι, σκέφτηκα. Μήπως να το δω αλλιώς και να αρχίσω να απολαμβάνω την πόλη, που αναγκαστικά θα με κρατάει δέσμιά της μέχρι και αρχές Αυγούστου;

Δεν χρειάστηκα και πολύ, έχω τρόπο να με πείθω στη στιγμή! Για αυτό σήμερα θα κάνω κάτι που θέλω εδώ και καιρό. Θα ξανακατέβω στην Αθήνα αλλά αυτή τη φορά θα είναι βουτιά στη δροσιά και στη ραστώνη. 

Θα πάω σε ένα μέρος υπέροχο, με θέα την Ακρόπολη, παρακαλώ! Στην πισίνα του ACRO Pool Side στο Γκάζι. Ναι, στο Γκάζι, καλά διάβασες. Διάβασα ότι ανοίγει στις 10 το πρωί και το σκέφτομαι σοβαρά. Να πάω νωρίς ή μήπως αργά το μεσημέρι για να πετύχω και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα; Αυτό δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Έτσι κι αλλιώς η πισίνα είναι ανοιχτή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες...

Φυσικά θα πάρω μαζί μου και την κόρη μου που τρελαίνεται για πισίνες, και αλίμονό μου αν μάθει ότι πήγα χωρίς εκείνη. Είναι όμως και η καλύτερη παρέα, το ομολογώ.

Μαζί θα κάνουμε τις βουτιές μας, θα διασκεδάσουμε, θα χαλαρώσουμε, θα ακούσουμε και τις lounge μουσικές μας, θα φάμε και κάτι ελαφρύ- μάλλον σούσι από τα χεράκια του σεφ Γιώργου Ιακωβίδη- και θα υποδεχτούμε την καλοκαιρία που τόσο ανυπόμονα περιμέναμε.

Καλώς ήρθες, καλοκαιράκι! Θα σε χορτάσουμε και θα σε απολαύσουμε ακόμα και από εδώ. Από τη θερμή και τόσο γοητευτική, γεμάτη εκπλήξεις Αθήνα. 

Info: ACRO Pool Side, Βουτάδων 6, Γκάζι, τηλ.: 2103417300

- Ημέρες & ώρες λειτουργίας: Καθημερινές & Σαββατοκύριακα από τις 10:00 

- Γενική είσοδος: καθημερινές 10 € - Σαββατοκύριακα 15 €. Τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών μπαίνουν δωρεάν ενώ από 6 – 12 ετών έχουν έκπτωση 50%.

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

3 συχνά λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το χρώμα των μαλλιών σου

Το ήξερες ότι αυτές οι συνήθειες επηρεάζουν τα βαμμένα μαλλιά;

CELEBS

Πεθανε ο τραγουδιστής Αντώνης Τουρκογιώργης

Ήταν ιδρυτικός μέλος του συγκροτήματος «Socrates Drunk the Conium»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Πώς να «βελτιώσεις» το κάρμα σου με απλούς τρόπους

Γιατί ποιος δεν χρειάζεται ένα καλό κάρμα!